De omgeving van Hyp. & Ass. Ktr. Suelmann, RegioBank in Emmen

Suelmann

Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen. Je kunt Suelmann altijd inschakelen voor een onafhankelijk en een passend advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Johan Steenge

Johan Steenge

Hypotheekadviseur
Mijn naam is Johan Steenge. Ik ben woonachtig in Odoorn en werk vanaf 2000 in het financiële vak. Ik kan je helpen met financiële vragen over hypotheken en verzekeringen.
Monique de Jong

Monique de Jong

Medewerker Bankzaken
Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Suelmann. Samen met Anja en Mariël ben ik het aanspreekpunt voor al je bankzaken.
Mariel Wesseling

Mariel Wesseling

Medewerker Bankzaken
Mijn naam is Mariel Wesseling en ik ben sinds 2002 werkzaam bij Suelmann als medewerker bankzaken. Ik zie je graag eens bij ons op kantoor.
Landa Beije

Landa Beije

Medewerker Makelaardij
Mijn naam is Landa en sinds 1 april 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het Suelmann team als binnendienst medewerker makelaardij. Samen helpen wij je graag met de aan-/verkoop of taxatie van je woning.
Edwin Vos

Edwin Vos

Hypotheekadviseur
Mijn naam is Edwin Vos. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur en sinds 2020 maak ik deel uit van het team van Suelmann. Graag kijk ik samen met je naar de hypotheekmogelijkheden.
Arend Jan van Faassen

Arend Jan van Faassen

Makelaar
Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe, ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken deze regio dan ook op mijn duimpje.
Anja Heijnen

Anja Heijnen

Medewerker Bankzaken
Sinds 2014 maak ik deel uit van kantoor Suelmann, waar we ons als team elke dag inzetten om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Samen met Mariël en Monique regel ik graag de bankzaken voor je.
Kevin Moed

Kevin Moed

Verzekeringsadviseur
Sinds 2020 ben ik werkzaam als verzekeringsadviseur. Sinds 1 september 2022 ben ik onderdeel van Team Suelmann. Graag kijk ik met je naar je verzekeringen.

Klantbelang en persoonlijke service

We hebben een leuk team dat het klantenbelang centraal stelt, maar de voordelen van het internet wel benut. Wij zien het internet als een aanvulling en absoluut niet als vervanging voor de persoonlijke service!

Bij ons kun uje nog gewoon binnenlopen voor persoonlijk advies. Wellicht wil je je (bank)zaken niet regelen via de computer, telefoon of per post. Wellicht stel je het nog erg op prijs dat je gewoon binnen kunt lopen bij ons kantoor. Wij zijn een veelzijdige, onafhankelijke tussenpersoon van vele verzekeringsmaatschappijen en hebben een nauwe samenwerking met Makelaar Huis. Bovendien zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn er trots op dat we ook in deze turbulente tijden persoonlijke aandacht bieden aan onze klanten. Onze laagdrempeligheid is daarbij een kracht.

Aarzel dus niet om even binnen te lopen voor advies en/of informatie. Of het nu gaat om het openen van een bankrekening, het afsluiten van een hypotheek of het onderbrengen van een verzekering.

Wij hopen je snel op ons kantoor te begroeten en lichten onze dienstverlening graag toe!