Glazen Bos in Haaksbergen - Hypotheekdesk Haaksbergen

HypotheekDesk Haaksbergen

Wij willen financieel advies weer zo toegankelijk mogelijk maken. Wij hebben de missie om je volledig te ontzorgen bij de aankoop van een huis en op het gebied van financieel advies.  

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ellen Lankheet

Ellen Lankheet

Receptioniste en RegioBank Adviseur
Ik ben graag het vertrouwde gezicht bij wie je terecht kan met al je vragen over bankzaken. Mijn jarenlange ervaring in de bankwereld zet ik graag in om je van dienst te zijn.
Arjan Kobus

Arjan Kobus

Financieel Adviseur en eigenaar
Mijn passie is om mensen te helpen met de belangrijkste aankoop in hun leven: de eigen woning. Ik help en denk graag mee. Ik leg helder en duidelijk uit wat u te wachten staat, al meer dan 25 jaar.
Maarten Nijland

Maarten Nijland

Financieel Adviseur en eigenaar
Mijn passie is om mensen financieel inzicht te geven in hun persoonlijke situatie en daarbij te ontzorgen. Ik denk in oplossingen en kijk breder en verder dan de directe klantvraag om te verrassen.

Tevreden klanten

Nederlanders bankieren steeds meer online. Natuurlijk kan dat bij RegioBank ook, bijvoorbeeld met de Mobiel Bankieren app of RegioBank app. Maar we willen ook dicht bij de klant staan. Je persoonlijk te woord staan, in plaats van via internet of chat. Daarnaast kennen we geen standaardoplossingen, want geen mens en financiƫle situatie is hetzelfde. Ons advies stemmen we persoonlijk af en we merken dat dat wordt gewaardeerd. Dit is ook te zien aan de positieve beoordelingen die wij krijgen van onze klanten.

Doel

Wij bieden je een compleet financieel advies. In ons advies focussen wij ons volledig op je situatie en nemen wij je alle zorgen uit handen. Hier steken we veel tijd en moeite in, want we willen dat je goed wordt geholpen. Het kopen van een huis is een ingrijpende gebeurtenis, daar helpen wij je graag mee. Maar ook een met gezamenlijke betaalrekening als je gaat samenwonen, het sparen voor een grote uitgave in de toekomst, de studie van je kinderen of een aanvulling op je pensioen: wij staan voor je klaar. Voor verzekeringen en hypotheken zijn we onafhankelijk. Voor je betaal- en spaarrekening bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Specialist in Hypotheken

Wanneer je een goed advies wil en liever niet alles zelf via het internet uitzoekt ben je bij ons aan het juiste adres. We spreken ook veel ondernemers die geholpen willen worden bij een hypotheekaanvraag. Voor deze klantengroep is de financiering van een woning vaak wat ingewikkelder. Ook in dat geval geven wij je graag een passend advies. We plannen altijd een afspraak in met je, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Dat werkt toch het beste! 

In de buurt

We vinden het belangrijk om daar te zijn waar je ook bent. Daarom vind je ons kantoor midden in het centrum van Haaksbergen. Het valt meteen in het oog vanwege de grote raampartijen. Binnen vind je een modern, warm ingericht pand. Uiteraard kun je ook dichtbij parkeren. Kom gerust eens langs!