HypotheekDesk Haaksbergen

Wij willen financieel advies weer zo toegankelijk mogelijk maken. Wij hebben de missie om u volledig te ontzorgen bij de aankoop van een huis en op het gebied van financieel advies.  

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Arjan Kobus

Arjan Kobus

Financieel Adviseur en eigenaar
Mijn passie is om mensen te helpen met de belangrijkste aankoop in hun leven: de eigen woning. Ik help en denk graag mee. Ik leg helder en duidelijk uit wat u te wachten staat, al meer dan 25 jaar.
Ellen Lankheet

Ellen Lankheet

Receptioniste en RegioBank Adviseur
Ik ben graag het vertrouwde gezicht bij wie u terecht kunt met al uw vragen over bankzaken. Mijn jarenlange ervaring in de bankwereld zet ik graag in om u van dienst te zijn.
Maarten Nijland

Maarten Nijland

Financieel Adviseur en eigenaar
Mijn passie is om mensen financieel inzicht te geven in hun persoonlijke situatie en daarbij te ontzorgen. Ik denk in oplossingen en kijk breder en verder dan de directe klantvraag om te verrassen.

Tevreden klanten

Nederlanders bankieren steeds meer online. Natuurlijk kan dat bij RegioBank ook, bijvoorbeeld met de Mobiel Bankieren app of Mijn RegioBank. Maar we willen ook dicht bij de klant staan. U persoonlijk te woord staan, in plaats van via internet of chat. Daarnaast kennen we geen standaardoplossingen, want geen mens en financiƫle situatie is hetzelfde. Ons advies stemmen we persoonlijk af en we merken dat dat wordt gewaardeerd. Dit is ook te zien aan de positieve beoordelingen die wij krijgen van onze klanten.

Doel

Wij bieden u een compleet financieel advies. In ons advies focussen wij ons volledig op uw situatie en nemen wij u alle zorgen uit handen. Hier steken we veel tijd en moeite in, want we willen dat u goed wordt geholpen. Het kopen van een huis is een ingrijpende gebeurtenis, daar helpen wij u graag mee. Maar ook een met gezamenlijke betaalrekening als u gaat samenwonen, het sparen voor een grote uitgave in de toekomst, de studie van uw kinderen of een aanvulling op uw pensioen: wij staan voor u klaar. Voor verzekeringen en hypotheken zijn we onafhankelijk. Voor uw betaal- en spaarrekening bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Specialist in Hypotheken

Wanneer u een goed advies wil en liever niet alles zelf via het internet uitzoekt bent u bij ons aan het juiste adres. We spreken ook veel ondernemers die geholpen willen worden bij een hypotheekaanvraag. Voor deze klantengroep is de financiering van een woning vaak wat ingewikkelder. Ook in dat geval geven wij u graag een passend advies. We plannen altijd een afspraak in met u, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Dat werkt toch het beste! 

In de buurt

We vinden het belangrijk om daar te zijn waar u ook bent. Daarom vindt u ons kantoor midden in het centrum van Haaksbergen. Het valt meteen in het oog vanwege de grote raampartijen. Binnen vindt u een modern, warm ingericht pand. Uiteraard kunt u ook dichtbij parkeren. Kom gerust eens langs!