Bedrijfspand van Hypotheekdesk in Lochem

HypotheekDesk Lochem

Van harte welkom bij HypotheekDesk Lochem.
Dé financiële dienstverlener waar je alle diensten onder één dak vindt. 

Eén adres voor de verkoop van je huidige woning en de aankoop van een nieuwe woning tot de hypotheek en de benodigde verzekeringen; wij regelen alles voor je. Ook zijn wij zelfstandig adviseur van de RegioBank. 

Dienstverlening en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. Dat is ook de reden dat we sinds de start met de HypotheekDesk in 2006, onze diensten flink uitgebreid hebben. En anno 2021 kun je bij ons terecht voor de volgende disciplines:

  • HypotheekDesk
  • RegioBank
  • MakelaardijDesk
  • VerzekeringenDesk
  • ScheidingsDesk

Je bent van harte welkom in ons kantoor aan Nieuwstad 7. Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder met jouw financiële vraagstuk.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Erik Langermans

Erik Langermans

Hypotheekspecialist
Ik ben Erik Langermans geboren in Ruurlo. Vader van twee kinderen, Lotte en Nick. We wonen met veel plezier in het prachtige groene Lochem met haar gemoedelijke sfeer. Ik zit al ruim 27 jaar in de financiële dienstverlening waarvan ik mij de laatste 25 jaar heb toegelegd op hypotheken. Bij mijn kantoor aan de Nieuwstad komen mensen vaak zo even binnen wandelen met een vraag. Laagdrempelig en ongedwongen, dit vind ik een absolute meerwaarde.
Loes Creutzberg

Loes Creutzberg

Binnendienst medewerker hypotheken
Mijn naam is Loes Creutzberg, samen met mijn man en twee dochters woon ik in Lochem. Samen met onze hypotheekadviseurs zorg ik ervoor dat het gehele aanvraagtraject van de hypotheek zo goed en snel mogelijk verloopt. Na mijn afstuderen ben ik de financiële dienstverlening terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse organisaties op het gebied van de bank – en verzekeringswezen en makelaardij . Deze jaren lange ervaring zet ik nu vol enthousiasme in om samen met ons hele team je vragen te beantwoorden op het gebied van hypotheken, verzekeren, bankzaken en makelaardij. Iedereen is van harte welkom op ons kantoor aan de Nieuwstad.
Robert Donkers

Robert Donkers

Erkend Hypothecair Planner
Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Robert Donkers en ik ben werkzaam als hypotheekadviseur binnen ons kantoor. Ik breng ruim 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening mee. Dit doe ik met veel enthousiasme en met oog voor mijn klanten. Ik geef graag een duidelijk en persoonlijk advies over het realiseren van je woonwensen met creatieve en vindingrijke hypotheekoplossingen. Een adviseur met het hart op de juiste plaats. Nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze? Ik maak graag een afspraak met je voor een informatief hypotheekgesprek.
Carolien Langermans

Carolien Langermans

Aankoop- en verkoopbegeleiding
Mijn naam is Carolien Langermans, geboren en getogen in Lochem. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Lotte en Nick. Ons huis staat in Lochem en we vinden het hier nog steeds heerlijk wonen, in deze prachtige en gemoedelijke omgeving. Een eigen huis is de plek waar je woont, waar je je veilig voelt, en dat moet goed voelen. Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kan ik wel stellen dat voor iedereen het zoeken, bekijken en vinden van een huis best een hele spannende fase is. Mijn passie is om die zoektocht met jou samen aan te gaan en het huis te vinden dat bij je past. Mijn ervaring, gecombineerd met workshops styling (o.a. bij Hans Slim) die ik heb gevolgd, stellen mij in staat anders naar een huis te kijken en me goed in jouw situatie in te leven.
Esther  Koops

Esther Koops

Adviseur bank- en verzekeringswezen
Mijn naam is Esther Koops en ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Winterswijk. Mijn hele carrière ben ik al werkzaam in het bank- en verzekeringswezen, een uitdagende branche met een vakgebied dat nooit verveelt! Iedere situatie en iedere klant kent unieke aspecten en specifieke uitdagingen. Het is dan ook een fantastische taak om extra dimensie te geven aan het fenomeen RegioBank en om onze klanten te laten zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden op het gebied van verzekeringen zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je hier graag bij!
Chantal van ’t Hof

Chantal van ’t Hof

Adviseur bank- en verzekeringswezen
Mijn naam is Chantal van ’t Hof en ik ben geboren en getogen in Ruurlo. Na het afronden van mijn opleiding Directiesecretaresse ben ik, vanuit mijn stageperiode, aan het werk gegaan bij HypotheekDesk. De afgelopen jaren heb ik bij alle dienstverleningen van HypotheekDesk mogen meekijken en nu, na het afronden van de benodigde examens, ben ik werkzaam bij VerzekeringenDesk. Het leuke aan verzekeringen is dat iedere klant en iedere situatie anders is. Dit maakt een werkdag erg divers en uitdagend. Graag zorg ik ervoor dat het afsluiten van verzekeringen zo voorspoedig mogelijk verloopt waarbij je, als klant, zoveel mogelijk ontlast wordt. Zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je graag bij het vinden van de verzekeringen die aansluiten bij jouw situatie en wensen, graag tot snel!
Sammy

Sammy

Hoi! Ik ben Sammy de kantoorhond en ik woon samen met mijn baasjes, Erik, Carolien, Lotte & Nick in Lochem. Bijna elke morgen mag ik mee naar kantoor aan de Nieuwstad 7 waar ik graag iedereen begroet. Ik haar en pluis niet, dus mensen met een allergie (of zwarte kleren..) hoeven niet bang voor mij te zijn.