De omgeving van IJsselborg Hendriks, RegioBank in Brummen

IJsselborg Hendriks

Sinds 2009 zitten wij in de Ambachtstraat in Brummen. Het kantoor bestaat echter al veel langer, namelijk sinds 1961. Na een aantal wijzigingen in naam en in het team gaan we sinds 2012 door het leven als IJsselborg Hendriks. Je vindt ons midden in het centrum, tussen de andere winkels. Hier kun je gratis voor de deur parkeren. Wel zo makkelijk en op deze manier is de drempel om gewoon eens binnen te lopen met je vragen een stuk lager.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Henk  Hendriks

Henk Hendriks

Directeur/Eigenaar en Erkend Financieel Hypotheek Adviseur
Ik ben een ervaren financieel adviseur. Ik vertel je graag alles over verzekeringen, hypotheken en je bankzaken.
Marianne  ten Broek-Voskamp

Marianne ten Broek-Voskamp

Adviseur Schadeverzekeringen en Bankzaken
Ik bespreek graag samen met je hoe we het beste je schadeverzekeringen en/of bankzaken kunnen regelen. Daarnaast houd ik me bezig met de boekhouding van ons kantoor.
Jeannette  Hebben-Lunsing

Jeannette Hebben-Lunsing

Adviseur Schadeverzekeringen en Bankzaken

Vertrouwen

We werken hier met een klein team, dat is erg overzichtelijk. We overleggen regelmatig en weten van elkaar wat er speelt. Klanten weten wie ze aan de lijn hebben en dat geeft herkenbaarheid, voor zowel jou als klant als voor ons. Als je over financiƫle zaken spreekt, is het prettig om te weten met wie je te maken heeft. Deze zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Vertrouwen is de basis en bovendien is het fijn als je jezelf niet steeds opnieuw hoeft voor te stellen en je situatie steeds hoeft uit te leggen.

Gemak en zekerheid

RegioBank maakt het aanbod aan diensten bij ons compleet. Naast de verzekeringen, hypotheekzaken en ander financieel advies kunnen we je ook met al je bankzaken helpen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen we immers exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kies je bij ons zelf de manier waarop je jouw financiƫle zaken wilt regelen. We gaan hierbij altijd tot het uiterste en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.