De omgeving van Jager Financiële Dienstverlening Vriezenveen BV, RegioBank in Vriezenveen

Jager Financieel Advies

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo'n advies geven wij je graag in een persoonlijk gesprek, waarin we de tijd nemen om je goed te leren kennen. Wat is je gezinssituatie? Wat zijn je wensen voor de toekomst? Welke risico’s kun of wil je zelf dragen en welke wil je afdekken? Je antwoorden op deze vragen nemen wij mee in ons advies.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Erik Jager

Erik Jager

Eigenaar
Erik is de eigenaar en meewerkend voorman van Jager Assurantiën B.V. Je kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Ilse Lesscher-Meijer

Ilse Lesscher-Meijer

Hypotheekadviseur
Ilse is een ervaren hypotheekadviseur die je graag van maatwerk voorziet. Heb je vragen? Ilse helpt graag.
Berno Schipper

Berno Schipper

Verzekeringsadviseur particulier
Je kunt bij Berno terecht met al je vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Hij zorgt er graag voor dat je risico’s goed worden afgedekt.
Anke Kenkhuis-Bakker

Anke Kenkhuis-Bakker

Verzekeringsadviseur particulier
Majorie Jager

Majorie Jager

Bankadviseur
Wil je persoonlijk advies over je bankzaken? Majorie gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden die de Regiobank biedt.
Marietje Hegeman

Marietje Hegeman

Bankadviseur
Op zoek naar de juiste spaarrekening? Je kunt bij Marietje terecht voor al jouw vragen over bankzaken bij RegioBank. Zowel zakelijk als particulier.
Arlet Menkveld

Arlet Menkveld

Bankadviseur
Annie Rasho

Annie Rasho

Verzekeringsadviseur zakelijk
Sarah Shahinian

Sarah Shahinian

Hypotheekondersteuning
Renate Hol

Renate Hol

Verzekeringsadviseur particulier
Een betaalrekening voor jezelf, je bedrijf of je kind? Je kunt bij Renate terecht met al je vragen over je bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Gerhans Meulenbeld

Gerhans Meulenbeld

Hypotheekadviseur
Je kunt bij Gerhans terecht voor al je vragen over een particuliere en zakelijke hypotheek. Hij helpt je graag met passend advies voor je financiering.
Ellen Boshove

Ellen Boshove

Bankadviseur

Wat wij je bieden

Wij adviseren je op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken. Als zelfstandig adviseur van Regiobank bieden wij daarnaast ook bankproducten aan. Graag geven wij je inzage in je financiële situatie. Nu en in de toekomst.

Altijd een sparringpartner bij de hand

Jager Assurantiën weet wat ondernemen is. Hierdoor kun je ook als ondernemer voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond je persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van je medewerkers en de afdekking van risico’s binnen je onderneming.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Je vindt ons in Westerhaar en Vriezenveen. Kom langs of kijk voor meer informatie op www.jagerassurantien.nl.