De omgeving van Jenneskens Advies B.V., RegioBank in Cuijk

Jenneskens Advies B.V.

Klanten uit Cuijk en omstreken voorzien van het beste advies, met persoonlijk contact als basis. Met dit doel opende Willem Jenneskens in 1986 Jenneskens Assurantiën en Makelaardij. Vandaag de dag is deze mindset nog altijd onveranderd. Het resultaat? Klanten zijn al jaren met plezier aan het kantoor verbonden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Josee Jenneskens

Josee Jenneskens

Adviseur Bankzaken
Wilma Jilisen

Wilma Jilisen

Adviseur Bankzaken
Jordi Arts

Jordi Arts

Adviseur Bankzaken
Diana Van Boekholt

Diane Dokman

Adviseur Bankzaken
Willem

Willem Jenneskens

Adviseur Bankzaken

Mooi totaalpakket

Van meet af aan biedt Jenneskens Assurantiën en Makelaardij klanten het financiële totaalpakket. Het bedrijf bemiddelt namelijk niet alleen exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. De medewerkers adviseren ook nog over verzekeringen en hypotheken!

Echt kennen

Klanten waarderen het dat de adviseurs er alles aan doen om hen te leren kennen, waardoor ze altijd advies op maat krijgen. Om langs te komen hoef je trouwens geen afspraak te maken. Er is namelijk altijd een specialist aanwezig die je graag helpt. En de koffie staat gewoon klaar!

Geen vraag te lastig

De vragen waar RegioBank-klanten mee zitten, kunnen over van alles gaan. Van grote overboekingen naar het buitenland tot de Overstapservice. Ouderen willen ook vaak graag hulp bij internetbankieren. Geen probleem. Want op elke vraag hebben de adviseurs een antwoord.

Samen sta je sterk

Jenneskens Assurantiën en Makelaardij heeft niet alleen oog voor haar klanten, maar ook voor lokale ondernemingen. Zo krijgen mensen die een nieuwe klant aandragen een tegoedbon van restaurant Smaak. Ook worden verschillende sportverenigingen met liefde gesponsord én doet het kantoor graag mee aan lokale evenementen.