De omgeving van Schuurs Verzekeringen, RegioBank in Wilnis

Jon Alberts Financieel Advies

Wij geven je eerlijk en inhoudelijk advies. Dat kan aan de telefoon of per mail, maar je kan ook altijd even binnenlopen. Als je wilt komen we zelfs bij je langs. Dat doen we wanneer je het uitkomt, dus ook ‘s avonds. Naast hypotheken en verzekeringen bemiddelen we ook exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo kan je bij ons – als zelfstandig adviseur van RegioBank- voor al je financiële zaken terecht.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jon Alberts

Jon Alberts

Heb je net een huis gekocht dan ga ik graag met je in gesprek over een passende hypotheek.
Elly Pauw

Elly Pauw

Financieel adviseur
“Ik vind het leuk om je te adviseren over onze producten, mét persoonlijke service. Daarnaast adviseer ik je graag over schadeverzekeringen. Want alles onder één dak, ervaren wij echt als een groot gemak!”
Marieke Bach

Marieke Bach

Financieel Adviseur
“Of je nou een rekening wilt openen of schade wilt melden: bij mij kan je altijd terecht. Ik zorg voor een oplossing die bij je persoonlijke omstandigheden past.”

Eerst even bijpraten

Jon Alberts Financieel Advies staat voor warm en persoonlijk contact met korte lijnen. Diverse klanten van ons zijn er al bij vanaf het eerste uur. En dat waarderen we zeer. Soms hebben wij zelfs hele families in ons klantenbestand. Wij vinden het dan ook belangrijk om altijd eerst even bij te praten, voordat we overgaan op het zakelijke gedeelte.

Als een diesel op gang gekomen

Jon Alberts begon zijn kantoor in 1988 vanuit de garage. Inmiddels is Jon Alberts uitgegroeid tot een betrouwbare naam in de regio met een eigen kantoor.