De omgeving van Jos Kamp Assurantien B.V., RegioBank in Heerhugowaard

Jos Kamp Assurantien B.V.

Jos Kamp Assurantiën is al sinds 1908 gevestigd in Heerhugowaard. Vanaf september 2001 verhuisden wij naar de Middenweg 200. Ons kantoor telt negen medewerkers, inclusief de directie. Samen streven wij ernaar om je te voorzien van gedegen, onafhankelijk advies en ondersteuning op het gebied van verzekeringen, bankzaken, financieringen en hypotheken. Je kunt bij ons zowel terecht met je privé financiële zaken, als met je zakelijke.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

René Dudink

René Dudink

Adviseur Bankzaken
René is, net als Jos, een echte allround adviseur. Hij neemt graag de tijd voor je. Door goed te luisteren naar je wensen, zorgt hij voor een passend maatadvies.
Annet Bakker

Annet Bakker

Adviseur Bankzaken
Heb je schade geleden? Dan ben je bij Annet aan het goede adres. Maar ook over je bankzaken kan zij je het nodige vertellen. Aarzel niet om hierover met haar in gesprek te gaan.
Anita Rood

Anita Rood

Adviseur Bankzaken
Anita is heel breed inzetbaar binnen Jos Kamp Assurantiën. De veelzijdigheid van haar werk spreekt haar dan ook erg aan. Ze is altijd bereid om je een helpende hand aan te reiken.
Jos Kamp

Jos Kamp

Eigenaar & Adviseur
Jos is een financieel adviseur in hart en nieren. Zijn bedrijf is overgedragen van generatie op generatie. Klantgerichtheid is daardoor altijd de kern van het bedrijf geweest.
Marco Kamp

Marco Kamp

Adviseur Bankzaken
Marco is de nieuwe generatie Kamp en vond ook zijn weg naar de financiële dienstverlening. Hij krijgt veel energie van het ondersteunen van de adviseurs.
Edwin Kamp

Edwin Kamp

Adviseur Bankzaken
Edwin, ook een Kamp telg, richt zich op de administratie. Hij stelt daarbij graag orde op zaken.

Een totaalpakket

Wij bieden je als klant een totaalpakket aan, waarbij onze service niet ophoud na het sluiten van een verzekering of hypotheek. Je situatie kan veranderen en wij blijven graag met je in contact om te pijlen of je financiële producten nog aansluiten op je financiële huishouding.

Uw situatie staat centraal

Of het nu gaat om het afsluiten van een verzekering; het sparen voor later of het kopen en financieren van een woning. Wij geven je een persoonlijk advies, rekening houdend met je situatie en wensen. Je situatie staat centraal voor ons!