De omgeving van Kaptein Financieel B.V., RegioBank in Ter Aar

Kaptein Financieel B.V.

Midden in het Groene Hart ligt de Gemeente Nieuwkoop. In de dorpskern Ter Aar vind je ons kantoor. Een kantoor waar de deur zes dagen per week voor je open staat. Naast de diverse particuliere en zakelijke bankproducten van RegioBank, kun je bij ons ook terecht voor je hypotheek, verzekeringen en alles op het gebied van makelaardij. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Ons team heet je van harte welkom.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Johan Kaptein

Johan Kaptein

Eigenaar
Ik vind in mijn werk het persoonlijk contact met klanten erg leuk. Het zoeken naar en adviseren bij passende oplossingen geeft mij een hoop voldoening!

Johan Kaptein

Johan Kaptein is als adviseur bankzaken, makelaar, hypotheekadviseur én verzekeringsadviseur al ruim 35 jaar is hij actief in zijn vakgebied. Wat ooit begon als verzekeringstussenpersoon met kantoor aan huis, is inmiddels uitgegroeid tot dit mooie kantoor met Verzekeringen en Kaptein Vastgoed. Naast Johan zijn er op ons kantoor diverse medewerkers bankzaken, hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs en makelaars. Waar je ook voor komt, er is altijd iemand die je graag te woord staat en adviseert.