Adviseurachtergrond

Karis Adviesgroep B.V.

In het kleine Limburgse dorpje Beringe staat het kantoor van Karis Adviesgroep. Uit de hele regio weten klanten deze Zelfstandig Adviseur te vinden voor hulp bij hun bankzaken, verzekeringen of hypotheek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gerrie Gielen

Gerrie Gielen

Bankzaken
Er bestaan geen domme vragen, alleen antwoorden die je wijzer maken.
Angelique Niessen

Angelique Niessen

Bankzaken
Wat het verschil maakt? Echt contact. In één persoonlijk gesprek wordt vaak meer duidelijk dan in tien standaard e-mails.
Dennis Klompmakers

Dennis Klompmakers

Financieel advies
Klanten verrassen, daar draait het om. Laatst belde een klant die in een scheiding lag. Kon ze nog met haar jonge kind in haar woning blijven? Ze was niet via ons verzekerd, maar we hebben het toch voor haar geregeld.

Huiselijke sfeer

Jan Karis startte als financieel adviseur in 1972. Na 19 jaar kwam zijn zoon Nick in het bedrijf, en werd de eenmanszaak een familiebedrijf. Rond de eeuwwisseling nam Nick Karis het stokje volledig over. Zijn eigentijdse visie leidde tot een modern, ruim opgezet kantoor met een huiselijke sfeer. Hier treft u geen adviseurs die zich achter een beeldscherm verschuilen, maar betrokken mensen die u van harte helpen.Het kantoor is sterk geworteld in de regio en sponsort meerdere evenementen en verenigingen, zoals de befaamde handbalvereniging Bevo Hc.

 

Vakwerk

De adviseurs van Karis zijn specialisten. Bankzaken, verzekeringen of een hypotheek – voor elk onderwerp krijgt u hulp van echte kenners. Hier kunt u exclusief terecht voor alle betaal- en spaarproducten van RegioBank. Wel zo fijn. Heeft u vragen over financiële producten die u elders heeft ondergebracht? Ook dan helpen de adviseurs van Karis u van harte.