De omgeving van Klerks Financiele Diensten, RegioBank in Elshout

Klerks Financiele Diensten

Toen in 1960 een administratie, verzekerings- en financieel advieskantoor bij elkaar kwamen, ontstond Klerks Assurantien V.O.F. Daarnaast bemiddelen wij sinds 1964 als zelfstandig adviseur van de RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor hun administratie, betaal- en spaarrekeningen, hypotheken en pensioenen. 

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Lucien Klerks

Lucien Klerks

Eigenaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken
Elke situatie is anders, waardoor ik mij elke keer opnieuw moet inleven. Ik vind het fantastisch om er voor mensen te zijn en oplossingen te bieden.
Marianne Klerks

Marianne Klerks

Medewerker bankzaken
Doordat ik vaak dezelfde gezichten zie, bouw ik een band op. Dit geeft voor beide partijen een vertrouwd gevoel. Het voelt nog beter wanneer ik je in een lastige situatie verder help
Monique Storchart

Monique Storchart

Administratief medewerker en medewerker bankzaken
Al sinds juni 1991 ben ik werkzaam bij Klerks Assurantien V.O.F. Nog elke dag sta ik voor nieuwe uitdagingen, voer ik nieuwe gesprekken en bedenk ik passende oplossingen

Laagdrempeligheid op kantoor

Het is niet nodig om een afspraak te maken. Heb je een vraag, dan loop je gewoon bij ons binnen. Omdat wij alle diensten onder één dak aanbieden, lossen we alle kwesties in een bezoek op. Onze ervaren adviseurs schuiven snel vanaf hun afdeling aan bij je aan tafel en wisselen elkaar zo af in je hypotheek- of verzekeringsadvies.

Persoonlijke aandacht

Ons team bestaat uit zeven medewerkers met stuk voor stuk enorm veel ervaring op zak. Zo werkt onze jongste medewerker al 25 jaar bij ons op kantoor. We komen allemaal uit de buurt. Hierdoor praten we dezelfde taal als onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Onze service kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Bij ons vind je geen keuzemenu’s en word je niet zomaar doorgestuurd naar een webpagina, maar op een laagdrempelige manier verder geholpen door een adviseur die nog echt naar je luistert.