De omgeving van Koos Rook Financiele Diensten, RegioBank in Krimpen aan den IJssel

Koos Rook Financiele Diensten

Eén adviseur op het gebied van administratie, bankzaken, hypotheken en verzekeringen in de buurt? Dat is Koos Rook!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Michel van den Brink

Michel van den Brink

Vennoot – Financieel adviseur
Michel is financieel adviseur in hypotheken en bankzaken. Michel heeft oog voor details en zeer veel kennis van de hypotheekmarkt. Zo bent u bij hem verzekerd van het beste advies.
Peter Rebergen

Peter Rebergen

Vennoot – Financieel adviseur
Peter is financieel adviseur hypotheken. Omdat een (nieuw) huis kopen een grote stap is, gaat Peter altijd uit van uw persoonlijke situatie. Ook wanneer u op zoek bent naar een financiële planning.
Denny Trouwborst

Denny Trouwborst

Vennoot – Verzekeringsadviseur
Denny adviseert als verzekeringsadviseur zowel particuliere als zakelijke partijen. Denny is altijd op zoek naar de beste balans tussen de juiste dekking en de premie die hiertegenover staat.
Ruud Broere

Ruud Broere

Schadebehandelaar
Ruud verzorgt de schade afwikkelingen en geeft advies op het gebied van schadeverzekeringen aan particuliere relaties. Voor vragen over bijvoorbeeld uw autoschade bent u bij Ruud aan het juiste adres.
Rick Verweij

Rick Verweij

Verzekeringsadviseur Particulier – Commercieel medewerker
Rick geeft advies over verzekeringen aan particulieren en is verantwoordelijk voor de after sales. Denk hierbij aan een verzekering voor uw woning, inboedel of een aansprakelijkheidsverzekering.
Kim van Velthoven

Kim van Velthoven

Medewerkster hypotheken
Kim biedt (administratieve) ondersteuning aan de hypotheekadviseurs. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de after sales voor hypotheken. Kim verwerkt uw hypotheekaanvraag nauwkeurig en zorgvuldig.
Arie van Ommen

Arie van Ommen

Vennoot – Administratie
Arie geeft leiding aan de administratie afdeling en verzorgt de administratie van relaties, aangiftes, omzetbelasting en jaarrapporten. Arie adviseert bovendien op fiscaal gebied.
Huig Rook

Huig Rook

Vennoot – Administratie
Huig helpt u bij het verzorgen van de (salaris) administratie en het opmaken van jaarrapporten. En met de aangiftes; particulier én zakelijke. Hij biedt een betrouwbare administratie en geeft advies.
Hilda van der Ham

Hilda van der Ham

Administratief medewerkster
Hilda zorgt voor het verwerken van de administratie van zakelijke relaties en ook voor het opmaken van de omzetbelasting aangiftes en het opstellen van jaarrapporten.
Ina van Ommen

Ina van Ommen

Administratief medewerkster
Ina zorgt voor het opmaken van de omzetbelasting aangiftes en het opstellen van jaarrapporten. Zij helpt u graag.
Jeroen Kersten

Jeroen Kersten

Administratief medewerker
Jeroen zorgt voor het opmaken van de omzetbelasting aangiftes en het opstellen van jaarrapporten. Hij helpt u graag.

Eén adviseur op het gebied van administratie, bankzaken, hypotheken en verzekeringen in de buurt? Dat is Koos Rook!

Koos Rook is ruim 50 jaar actief in de veranderlijke financiële markt. Door de jaren heen is er veel veranderd. Juist in financiële producten zoals hypotheken en verzekeringen. Hierom is Koos Rook altijd met haar tijd meegegaan en is er in de loop van de tijd veel kennis opgebouwd om u het juiste financiële advies te geven.

Koos Rook staat voor ontzorgen. Met ‘ontzorgen’ wordt bedoeld dat wij u als klant begeleiden en adviseren vanaf het eerste kennismakingsgesprek. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de dekking van uw verzekering, de voorwaarden in uw hypotheekovereenkomst of de complete boekhouding van uw onderneming.

Hypotheken

Omdat een (nieuw) huis kopen een grote stap is, ook financieel gezien, is het belangrijk om goed mee te denken met uw persoonlijke situatie. Aan de hand van een oriënterend gesprek ontvangt u van Koos Rook een passend en persoonlijk hypotheekadvies.

Meedenken met uw situatie is in de ogen van Koos Rook noodzakelijk omdat bij het kiezen van de juiste hypotheek niet alleen uw huidige situatie van belang is. Er is namelijk een grote kans dat de rente, uw inkomen, uw gezinssituatie en de fiscale regelingen tijdens de looptijd van de hypotheek veranderen. Om een juiste keuze te maken uit de hypotheekvormen, regels vanuit de overheid en banken, is een goed hypotheekadvies onontbeerlijk. Onze Erkend Hypotheekadviseurs hebben zeer veel kennis van de hypotheekmarkt en de relevante wet- en regelgeving. Zo bent u verzekerd van een goed advies.

Verzekeringen

Ook voor particuliere en zakelijke verzekeringen bent u bij Koos Rook aan het juiste adres. Weet u op dit moment precies welke verzekeringen u heeft en wat de dekking hiervan is? Zitten hier misschien onnodige verzekeringen bij of zijn bepaalde belangrijke zaken nog niet verzekerd?

Bij Koos Rook wordt er met u meegedacht. We kijken als onafhankelijke partij naar uw huidige verzekeringen en onderzoeken of u op dit moment goed verzekerd bent. Als blijkt dat een lagere premie haalbaar is, of een betere dekking, dan doet Koos Rook hierin een passend voorstel. Hierin is uw verzekeringsadviseur altijd op zoek naar de beste balans.Meer weten over wat Koos Rook voor u of uw onderneming kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek. Koos Rook is gevestigd op de Parallelweg 1a in Krimpen aan den IJssel.

Bankzaken

Koos Rook is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank combineert moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur in de regio. Voor vragen over uw bankzaken kunt u dan ook altijd even bij Koos Rook binnenlopen.

Administratie

Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen en het uitvoeren van uw vak (uw specialiteit). Dat was waarschijnlijk ook de reden om überhaupt te starten met uw onderneming. Op het uitvoeren van de administratieve plichten die hierbij komen kijken zit u mogelijk niet te wachten. Denk aan administratieve zaken zoals de BTW-aangifte, de inkomstenbelasting, de loonadministratie en het uitrekenen van de loonbelasting. De administratie is echter wel een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering en moet dus op orde zijn.De administratie afdeling van Koos Rook is er om u hierbij te ondersteunen. Maar het is ook mogelijk om de gehele boekhouding van uw bedrijf uit handen te laten nemen. Wel zo gemakkelijk, u kunt zich dan weer volledig focussen op uw passie. Het ondernemen.