De omgeving van Koos Rook Financiele Diensten, RegioBank in Krimpen aan den IJssel

Koos Rook Financiele Diensten

Eén adviseur op het gebied van administratie, bankzaken, hypotheken en verzekeringen in de buurt? Dat is Koos Rook!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Joyce Hagenaar

Joyce Hagenaar

Adviseur Bankzaken
Samantha de Jager

Samantha de Jager

Adviseur Bankzaken

Koos Rook is ruim 50 jaar actief in de veranderlijke financiële markt. Door de jaren heen is er veel veranderd. Juist in financiële producten zoals hypotheken en verzekeringen. Hierom is Koos Rook altijd met haar tijd meegegaan en is er in de loop van de tijd veel kennis opgebouwd om je het juiste financiële advies te geven.

Koos Rook staat voor ontzorgen. Met ‘ontzorgen’ wordt bedoeld dat wij je als klant begeleiden en adviseren vanaf het eerste kennismakingsgesprek. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de dekking van je verzekering, de voorwaarden in je hypotheekovereenkomst of de complete boekhouding van je onderneming.

Hypotheken

Omdat een (nieuw) huis kopen een grote stap is, ook financieel gezien, is het belangrijk om goed mee te denken met je persoonlijke situatie. Aan de hand van een oriënterend gesprek ontvang je van Koos Rook een passend en persoonlijk hypotheekadvies.

Meedenken met je situatie is in de ogen van Koos Rook noodzakelijk omdat bij het kiezen van de juiste hypotheek niet alleen je huidige situatie van belang is. Er is namelijk een grote kans dat de rente, je inkomen, je gezinssituatie en de fiscale regelingen tijdens de looptijd van de hypotheek veranderen. Om een juiste keuze te maken uit de hypotheekvormen, regels vanuit de overheid en banken, is een goed hypotheekadvies onontbeerlijk. Onze Erkend Hypotheekadviseurs hebben zeer veel kennis van de hypotheekmarkt en de relevante wet- en regelgeving. Zo ben je verzekerd van een goed advies.

Verzekeringen

Ook voor particuliere en zakelijke verzekeringen ben je bij Koos Rook aan het juiste adres. Weet je op dit moment precies welke verzekeringen je hebt en wat de dekking hiervan is? Zitten hier misschien onnodige verzekeringen bij of zijn bepaalde belangrijke zaken nog niet verzekerd?

Bij Koos Rook wordt er met je meegedacht. We kijken als onafhankelijke partij naar je huidige verzekeringen en onderzoeken of je op dit moment goed verzekerd bent. Als blijkt dat een lagere premie haalbaar is, of een betere dekking, dan doet Koos Rook hierin een passend voorstel. Hierin is je verzekeringsadviseur altijd op zoek naar de beste balans. Meer weten over wat Koos Rook voor jou of je onderneming kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek. Koos Rook is gevestigd op de Parallelweg 1a in Krimpen aan den IJssel.

Bankzaken

Koos Rook is zelfstandig adviseur van RegioBank. RegioBank combineert moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur in de regio. Voor vragen over je bankzaken kun je dan ook altijd even bij Koos Rook binnenlopen.

Administratie

Als ondernemer ben je het liefst bezig met ondernemen en het uitvoeren van je vak (je specialiteit). Dat was waarschijnlijk ook de reden om überhaupt te starten met je onderneming. Op het uitvoeren van de administratieve plichten die hierbij komen kijken zit je mogelijk niet te wachten. Denk aan administratieve zaken zoals de BTW-aangifte, de inkomstenbelasting, de loonadministratie en het uitrekenen van de loonbelasting. De administratie is echter wel een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering en moet dus op orde zijn. De administratie afdeling van Koos Rook is er om je hierbij te ondersteunen. Maar het is ook mogelijk om de gehele boekhouding van je bedrijf uit handen te laten nemen. Wel zo gemakkelijk, je kunt je dan weer volledig focussen op je passie. Het ondernemen.