Krooswijk & Van Hoof

Van tweedehandsbureau naar 2 kantoren

Het ambitieuze avontuur van Krooswijk & Van Hoof startte in 2004, op een bedrijventerrein in Oosterhout. Met een tweedehandsbureau en nul klanten begonnen de ervaren Bas en Huub met hun eígen financieel advieskantoor. De bescheiden onderneming groeide al snel uit tot een stabiele factor in Oosterhout en omgeving. Vandaag de dag niet op een afgelegen terrein, maar gewoon midden in het centrum. En breiden ze uit met een tweede vestiging in Raamsdonkveer!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Huub van Hoof

Huub van Hoof

Bas Krooswijk

Bas Krooswijk

Petra van der Linden

Petra van der Linden

Tesse van Hoof

Tesse van Hoof

Jesper Koppelaar

Jesper Koppelaar

Elvira Mathijssen

Elvira Mathijssen

Van alles verstand

Deze zelfstandig adviseur biedt je een unieke persoonlijke benadering. Dat is het voordeel van hun zelfgebouwde klantenkring. Ze kennen jou en je verhaal en bieden altijd passend advies. Zie het als een financiële huisarts die van alle facetten verstand heeft. Of je nu komt voor een verzekering, hypotheek of een op maat gemaakt financieel plan. De kers op de taart? Ze bemiddelen ook exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

De kracht van kleinschalig

Het team achter Krooswijk & Van Hoof bestaat uit toegewijde professionals. Ze zijn trots op de kleinschaligheid van hun kantoor. Zo zitten ze niet vastgeroest in procedures, zoals de grote onlinebanken daar wel naar neigen. Daarbij hebben de adviseurs korte lijntjes met elkaar, zodat je kan rekenen op een snel antwoord. Eventjes wachten hoort er soms bij, maar dan wel áltijd met een vers kopje koffie.

Liefde voor lokaal

Omdat zowel de adviseurs als hun klanten uit de omgeving komen, spreken ze dezelfde taal. Geen onnodige complexiteit. Wél helder en duidelijk. Dat buurtzame is belangrijk voor Krooswijk & Van Hoof en daarom geven ze graag terug aan de regio. Bijvoorbeeld door sponsoring van de lokale voetbalclub.