Krooswijk & Van Hoof in RAAMSDONKSVEER

  • 0162 - 47 12 91
  • Keizersdijk 20, 4941 GE
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Krooswijk & Van Hoof draait het om meer dan alleen financiën. We hebben hart voor Raamsdonksveer, voor de dorpelingen én voor de gemeenschap waar ze middenin staan. Daarom staat het team dagelijks klaar om onze klanten de beste financiële zorg te bieden. Altijd met een glimlach en een luisterend oor.
Huub van Hoof

Huub van Hoof

Bas Krooswijk

Bas Krooswijk

Petra van der Linden

Petra van der Linden

Tesse van Hoof

Tesse van Hoof

Jesper Koppelaar

Jesper Koppelaar

Elvira Mathijssen

Elvira Mathijssen

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4418

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.