De omgeving van Kuil Hypotheken en Verzekeringen, RegioBank in Stadskanaal

Kuil Hypotheken en Verzekeringen

Toegankelijk, vakkundig en eerlijk: zo omschrijven klanten Kuil Hypotheken en Verzekeringen uit het Groningse Stadskanaal. En daar is het kantoor behoorlijk trots op! De adviseurs doen er namelijk alles aan om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.

Voor advies over hypotheken, verzekeringen, financiële planningen en belastingzaken kan je altijd terecht bij Kuil Hypotheken. Daarnaast bemiddelt het kantoor als zelfstandig adviseur sinds 2014 exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zo bieden ze hun klanten het financiële totaalplaatje.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Wouter Breider

Wouter Breider

Niek Orsel

Niek Orsel

Henry Kuil

Henry Kuil

Gerda Kuil

Gerda Kuil

Esther Bergsma

Esther Bergsma

Even langskomen

Wat het kantoor zo uniek maakt? Dat je gewoon kunt binnenlopen als u een vraag heeft – of hij nu gaat over een instelling in de app of over een verzekering voor bij je nieuwe woning. Er is namelijk altijd wel iemand aanwezig die je graag helpt. Bovendien krijgen nieuwe klanten een eigen adviseur toegewezen. Handig, want zo heb je een vast aanspreekpunt.

Van alle markten thuis

Kuil Hypotheken en Verzekeringen is er uiteraard voor klanten van alle leeftijden. Ouders kloppen bijvoorbeeld aan met vragen over de JongWijs-rekening voor hun kind. En oudere klanten willen graag meer weten over hoe ze digitaal hun bankzaken regelen.

Nooit te oud om te leren

Wist je trouwens dat het kantoor zich graag inzet voor de ontwikkeling van klanten? De adviseurs hebben zelfs het plan om mensen, samen met de lokale bibliotheek, te helpen met internetbankieren. Zo blijven ze helemaal bij de tijd.

Oog voor omgeving

Ook staat Kuil Hypotheken en Verzekeringen klaar voor andere lokale organisaties. Zo sponsort ze met liefde verschillende sportverenigingen en kunnen zelfs particuliere Stadskanalers rekenen op steun. Zo beklom een klant met financiële hulp van het kantoor de Mont Ventoux om geld op te halen voor kankeronderzoek.