De omgeving van L. van Brederode Assurantiën & Hypotheken B.V., RegioBank in Tuitjenhorn

L. van Brederode Assurantiën & Hypotheken B.V.

Al bijna veertig jaar zijn wij een kantoor aan huis. Bij ons loopt u geen statig pand binnen waar u wordt ontvangen door een onbekende secretaresse, maar staat u direct in een huiselijke omgeving waar één van onze vijf medewerkers u meteen herkent. Wij weten niet alleen wie u bent, maar ook wat u bezighoudt, hoe uw gezinssituatie er uit ziet en welke mogelijke risico’s u loopt bij plotselinge gebeurtenissen. Zo zijn wij de financiële gevolgen altijd nét een stapje voor.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Dave van Brederode

Dave van Brederode

Eigenaar en allround adviseur
Ik ben altijd bezig met mijn bedrijf. Dit is zowel mijn grote passie als een taak die ik perfect wil uitvoeren. Elke klant verdient het beste advies, en ik sta ervoor dit keer op keer te geven.
Patty van Brederode

Patty van Brederode

Verzekeringsadviseur en adviseur bankzaken
U ziet bij ons op kantoor altijd een vertrouwd gezicht. Klanten vinden dit erg prettig. Ik sta graag voor u klaar, of het nu gaat om verzekering of bankzaken.
Joyce van Brederode

Joyce van Brederode

Adviseur Bankzaken
Als kantoor zijn wij altijd persoonlijk en bereikbaar, iets dat ik ook uitstraal. Ik denk niet alleen met de klant mee, maar denk ook verder. Hierdoor creëer ik meer inzicht voor de klant.
Martijn Tromp

Martijn Tromp

Verzekeringsadviseur
Sinds 2014 werk ik in dit familiebedrijf. Als verzekeringsadviseur draag ik de betrouwbaarheid van dit bedrijf uit naar mijn klanten. Ik geef altijd solide en eerlijk advies.

Recht door zee

Wij houden niet van poespas en onze klanten ook niet. Daarom leveren wij duidelijk en rechttoe rechtaan advies, zonder een mooi verhaaltje eromheen. Onafhankelijk advies geven wij op het gebied van bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Dit combineren wij met onze kennis over uw financiële zaken, waardoor het beste advies naar voren komt.

 

Altijd advies

Heeft u een vraag, maar geen afspraak? Dat is geen enkel probleem. Wij ontvangen u graag aan onze balie en helpen u direct verder. Ons familiebedrijf telt vier familieleden en een fijne collega. De hechtheid binnen ons team stralen wij ook uit naar onze klanten: we staan altijd voor u klaar. Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan komen we naar u toe, ook in de avonduren als u dat beter uitkomt.