De omgeving van LOF Wonen, RegioBank in Goor

LOF Wonen

LOFwonen is er voor je en voor al je woonwensen. Bij ons staat voorop dat je volledig tevreden bent over je huis en bijkomende woonwensen. Wij willen van je huis je thuis maken. Dit doen wij door specifiek te kijken naar je woonsituatie. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de aan-of verkoop van je woning, het adviseren en regelen van je financiële zaken, zoals verzekeringen en bankzaken en voor advies en bemiddeling in hypotheken. Zowel voor particulier als zakelijk.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Annet van Ommen

Annet van Ommen

Adviseur Bankzaken / Verzekeringsadviseur
Ik ben Annet van Ommen, geboren en getogen in Goor. Sinds 2017 werk ik bij LOFwonen. Het persoonlijke contact met klanten spreekt mij erg aan. Ik houd mij bezig met je bankzaken en verzekeringen.
Saskia Tijhuis

Saskia Tijhuis

Makelaar
Mijn naam is Saskia Tijhuis. Ik werk sinds 2010 met veel plezier bij LOFwonen, voorheen Roetgerink Makelaardij. Een woning kopen of verkopen, dat doet je vast niet iedere dag. Ik adviseer je graag tijdens het gehele proces.
Judith Veldhuis

Judith Veldhuis

Medewerker Bankzaken / Verzekeringsadviseur / Binnendienst
Ik ben sinds juli 2004 werkzaam bij LOFwonen. Bij LOFWonen hebben wij betrokkenheid bij onze relaties hoog in het vaandel staan. Daarom heb ik ook veel persoonlijk contact met onze klanten, wat ik als erg prettig ervaar.
Lida van der Veen

Lida van der Veen

Medewerker Bankzaken / Verzekeringsadviseur
Ik ben al vanaf mijn 19e jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Werken bij LOFwonen is iedere dag weer anders door het afwisselende werk, de laagdrempeligheid en het samenwerken met leuke collega’s. Kortom: een geweldig kantoor!
Sander Pots

Sander Pots

Financieel Adviseur / Eigenaar
In 2009 ben ik als financieel adviseur begonnen bij LOFwonen. Sinds 2014 ben ik mede-eigenaar. In de praktijk houd ik mij bezig met het adviseren van onze relaties en toekomstige relaties. Hierin staan eerlijkheid en transparantie voorop!
Renate Verdriet

Renate Verdriet

Makelaar / Eigenaresse
Makelaardij speelt een grote rol in mijn leven. Wonen, bouwen en architectuur hebben al van jongs af aan mijn interesse. Ik streef ernaar om voor mijn klanten het beste eruit te halen, zodat na de verkoop de koper tevreden is, maar ook ikzelf.
Alex Reinderink

Alex Reinderink

Makelaar
De diversiteit van de werkzaamheden en het contact met de klant maken het vak boeiend. De begeleiding bij een aan- of verkoop van een woning vind ik het leukst. Hier komt je expertise het best tot zijn recht en kun je echt iets betekenen voor je klanten.
Cindy Timmer

Cindy Timmer

Persoonlijk

In tijden van snelle ontwikkelingen bieden wij je een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Wij staan voor persoonlijk advies en onafhankelijke bemiddeling. Bij LOFwonen kun je altijd terecht en staan onze ervaren, deskundige en aardige mensen je graag te woord. Samen vormen we voor je een actieve bron van kennis en informatie. Niets is verplicht, je kunt zonder afspraak binnenlopen bij ons kantoor in Goor. Pas als je vol LOF bent over ons, zijn wij tevreden.

RegioBank Adviseur

Wij zijn tevens zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit wil zeggen dat wij ook klaar staan voor al je bankzaken op het gebied van sparen en betalen. We bemiddelen namelijk exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Wij kijken naar je financiële situatie, waarop wij je vervolgens de best passende producten aanbieden.