De omgeving van MHG Groep B.V., RegioBank in Herveld

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

MHG Groep B.V.

In hartje centrum van Herveld zijn MHG Groep BV en Den Hartog Financiële Diensten gevestigd. In 2007 ontstonden wij toen een verzekeringskantoor, financiële dienstverlener en makelaarskantoor bijeenkwamen. Tegenwoordig bieden wij nog altijd deze diensten aan onder één dak. Spreekwoordelijk, want wij hebben twee locaties waar u makkelijk kunt binnenwandelen. Daarnaast bemiddelen wij als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarproducten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Geen gehaast

Heeft u een vraag? Stap gerust binnen. U kent ons, en wij kennen u. En u treft geen ‘gladde’ verkoopmedewerkers, maar adviseurs waar de laagdrempeligheid vanaf straalt. Begrijpt u iets niet, of wilt u een kwestie voor de zekerheid nog eens navragen? Wij nemen de tijd voor u en leggen de situatie gerust nog een keer uit, totdat alles helder is.

Een stapje extra

Op beide locaties beschikken wij over een kasfunctie. Geld halen of storten is bij ons dus zo geregeld. Dit doet u niet via een apparaat in de muur, maar gewoon bij een van onze medewerkers. Wij zetten graag een stapje extra voor u. Voert u een adviesgesprek liever thuis? Onze verzekeringsadviseurs, adviseurs in bankzaken- en makelaars komen graag langs. Ook wanneer u even geen raad weet met internetbankieren.