De omgeving van MHG Groep B.V., RegioBank in Herveld

MHG Groep B.V.

In hartje centrum van Herveld zijn MHG Groep BV en Den Hartog Financiële Diensten gevestigd. In 2007 ontstonden wij toen een verzekeringskantoor, financiële dienstverlener en makelaarskantoor bijeenkwamen. Tegenwoordig bieden wij nog altijd deze diensten aan onder één dak. Spreekwoordelijk, want wij hebben twee locaties waar u makkelijk kunt binnenwandelen. Daarnaast bemiddelen wij als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarproducten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Reinier de Zeeuw

Reinier de Zeeuw

Hypotheekadviseur
Monica van Meel

Monica van Meel

Verzekering Binnendienst en RegioBank
Matthijs Saenger

Matthijs Saenger

Makelaar
Martin VInk

Martin Vink

Adviseur Verzekeringen Buitendienst
Hans den Hartog

Hans den Hartog

Eigenaar MHG Groep Financiele Diensten en Den Hartog Financiele Diensten, adviseur verzekeringen buitendienst
Dion Roelofs

Dion Roelofs

Verzekeringen Binnendienst en RegioBank
Carmen van Pommeren

Carmen van Pommeren

Adviseur Bankzaken RegioBank

Geen gehaast

Heeft u een vraag? Stap gerust binnen. U kent ons, en wij kennen u. En u treft geen ‘gladde’ verkoopmedewerkers, maar adviseurs waar de laagdrempeligheid vanaf straalt. Begrijpt u iets niet, of wilt u een kwestie voor de zekerheid nog eens navragen? Wij nemen de tijd voor u en leggen de situatie gerust nog een keer uit, totdat alles helder is.

Een stapje extra

Op beide locaties beschikken wij over een kasfunctie. Geld halen of storten is bij ons dus zo geregeld. Dit doet u niet via een apparaat in de muur, maar gewoon bij een van onze medewerkers. Wij zetten graag een stapje extra voor u. Voert u een adviesgesprek liever thuis? Onze verzekeringsadviseurs, adviseurs in bankzaken- en makelaars komen graag langs. Ook wanneer u even geen raad weet met internetbankieren.