De omgeving van MHG Groep B.V., RegioBank in Herveld

MHG Groep B.V.

In hartje centrum van Herveld is MHG Groep B.V. gevestigd. In 2007 ontstonden wij toen een verzekeringskantoor, financiële dienstverlener en makelaarskantoor bijeenkwamen. Tegenwoordig bieden wij nog altijd deze diensten aan onder één dak waar je makkelijk kunt binnenwandelen. Daarnaast bemiddelen wij als zelfstandig adviseur van de RegioBank exclusief voor haar betaal- en spaarproducten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Carmen van Pommeren

Carmen van Pommeren

Jolanda van Marwijk

Jolanda van Marwijk

Hans den Hartog

Hans den Hartog

Eigenaar MHG Groep Financiele Diensten en Den Hartog Financiele Diensten, adviseur verzekeringen buitendienst
Monica van Meel

Monica van Meel

Verzekering Binnendienst en RegioBank
Dion Roelofs

Dion Roelofs

Verzekeringen Binnendienst en RegioBank
Reinier de Zeeuw

Reinier de Zeeuw

Hypotheekadviseur
Matthijs Saenger

Matthijs Saenger

Makelaar

Geen gehaast

Heb je een vraag? Stap gerust binnen. Je kent ons, en wij kennen jou. En je treft geen ‘gladde’ verkoopmedewerkers, maar adviseurs waar de laagdrempeligheid vanaf straalt. Begrijp je iets niet, of wil je een kwestie voor de zekerheid nog eens navragen? Wij nemen de tijd voor je en leggen de situatie gerust nog een keer uit, totdat alles helder is.

Een stapje extra

Op onze locatie beschikken wij over een kasfunctie. Geld halen of storten is bij ons dus zo geregeld. Dit doe je niet via een apparaat in de muur, maar gewoon bij een van onze medewerkers. Wij zetten graag een stapje extra voor je. Voer je een adviesgesprek liever thuis? Onze verzekeringsadviseurs, adviseurs in bankzaken- en makelaars komen graag langs. Ook wanneer je even geen raad weet met internetbankieren.