De omgeving van MijnHypotheekWinkel, RegioBank in Oosterbeek

MijnHypotheekWinkel

Gezellige zitjes, schilderijen aan de muur, sfeerverlichting. MijnHypotheekWinkel in het centrum van Oosterbeek wordt door het huiselijke interieur vaak aangezien voor woonwinkel. En dat komt goed uit. Want als er iets is wat de medewerkers willen, dan is het wel de drempel verlagen om je financiële vragen te stellen. Hoe klein of groot deze ook zijn.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Patrick Heij

Patrick Heij

Anoeschka Hermans

Anoeschka Hermans

Mariska Bouman

Mariska Bouman

Mike Kanselaar

Mike Kanselaar

Joëlle van den Broek

Joëlle van den Broek

Mertijn Vermeulen

Mertijn Vermeulen

Ariëlle de Kruijff

Ariëlle de Kruijff

Online- en offlineadvies

Bij MijnHypotheekWinkel vind je alles onder één dak: particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken, makelaardij en de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Dankzij het brede assortiment trekt MijnHypotheekWinkel mensen van alle leeftijden. Van starters die hun eerste huis willen kopen tot gepensioneerden met vragen over hun vermogen. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. Zo staan de adviseurs je graag te woord in Oosterbeek, maar maken ze ook tijd voor een bezoek bij je thuis. En regel je alles liever digitaal? Dan kun je chatten, bellen whatsappen, mailen of in de app kijken.

Perfecte match

Het team achter MijnHypotheekWinkel heeft niet alleen jarenlange ervaring, maar ook een gezamenlijk motto: hoe persoonlijker het contact, hoe beter. Daarom is het zo’n goede match met RegioBank. De adviseurs in het midden van het land nemen alle tijd voor uitgebreid, onafhankelijk en persoonlijk advies. Met tevreden en trouwe klanten als resultaat.

Nuttige tips, persoonlijke ondersteuning

De bevlogen adviseurs zetten hun kennis breed in. Op scholen geven ze voorlichting over veilig omgaan met geld, het nut van sparen en het gevaar van schulden. Ouderen helpen ze met liefde met alle digitale handelingen. En ondernemers ondersteunen ze op financieel gebied, bijvoorbeeld met een passende zakelijke rekening. Snel, deskundig en altijd persoonlijk.