De omgeving van Niesten Assurantiën & Hypotheken B.V., RegioBank in De Goorn

Niesten Assurantiën & Hypotheken B.V.

Bij Niesten Assurantiën en Hypotheken kun je terecht voor onafhankelijk deskundig advies over hypotheken en (zakelijke) verzekeringen. Bovendien draaien de adviseurs hun hand niet om voor financieel advies op maat. Daarnaast bemiddelt het kantoor ook exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Foto van Suzan Egthuijsen-Hoffer

Suzan Egthuijsen-Hoffer

Suzan werkt 1 mei 2018 met veel plezier bij ons kantoor. Daarvoor heeft zij bij Reaal gewerkt en de overstap naar een klein kantoor in de buurt, bevalt haar heel goed. Suzan is het aanspreekpunt voor al je verzekeringen en bankzaken. Suzan helpt je graag verder als je schade hebt of als je een nieuwe auto heeft gekocht. Ook voor een reisverzekering bent je bij haar aan het juiste adres en je kunt bij haar terecht om een bankrekening te openen.
Foto van Ruud Mulder

Ruud Mulder

Financieel adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen
Ruud werkt sinds 1 oktober 2020 bij RegioBank Niesten Assurantiën en is financieel adviseur voor de particuliere en zakelijke verzekeringen. Heb je een nieuwe auto of boot gekocht? Krijgt je gezinsuitbreiding of gaan de kinderen het huis uit? Dan ben je bij Ruud aan het juiste adres om de verzekeringen weer up-to-date te maken. Hij komt graag bij je thuis, zodat je de deur niet uit hoeft. Voordat Ruud bij ons kwam werken, was hij werkzaam bij Dekra die de expertise rapporten opmaakt bij autoschades.
Patrick Niesten

Patrick Niesten

Eigenaar, financieel adviseur schadeverzekeringen particulier & zakelijk, adviseur bankzaken en hypotheek adviseur
20 jaar geleden is Patrick samen met zijn ouders het bedrijf Niesten Assurantiën en Hypotheken gestart. Toen zijn ouders met pensioen gingen, heeft Patrick het bedrijf overgenomen. Daarnaast heeft Patrick per 1 maart 2022 RegioBank Dave Immink overgenomen en vanaf dat moment gingen wij verder als RegioBank Niesten Assurantiën. Je kunt bij Patrick terecht voor alle financiële zaken. Patrick is financieel adviseur voor zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen. Hij is erkend Hypotheek adviseur en helpt je graag met jouw bankzaken.
Foto van Elly Vlaar-Rohof

Elly Vlaar - Rohof

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulier
Elly werkte sinds 2012 bij RegioBank Dave Immink. Na de overname is Elly het aanspreekpunt van de RegioBank geworden. Zij helpt je graag met al je bankzaken. Omdat wij een kasfunctie hebben, ben je bij ons van harte welkom om geld op te nemen of geld te storten. Wel zo fijn, een bank waar je zonder afspraak zo binnen kunt lopen, bij je in de buurt. Daarnaast helpt Elly je ook met je particuliere verzekeringen.
Marije Haagsma

Marije Haagsma

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulier
Marije werkt sinds 1 juni 2021 bij RegioBank Niesten Assurantiën. Daarvoor heeft zij bij het Grenswisselkantoor (GWK) gewerkt en veel ervaring opgedaan met geldzaken. Marije helpt je dan ook graag met je bankzaken of met je verzekeringen. Net als alle medewerkers, woont Marije ook in de buurt en kent iedereen bij voornaam. Dit persoonlijke contact vinden wij erg fijn. Sinds 2022 is Marije ook hypotheekadviseur en kun je bij haar terecht met al je vragen over je huidige of nieuwe hypotheek.
Foto van Cara Grooteman-Niesten

Cara Grooteman-Niesten

Financiën, P&O, ICT, onderhoud en advertentie/sponsoring
Cara is de vrouw van Patrick en is verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen op kantoor. In haar takenpakket zitten de personeelszaken, de financiën, ICT, onderhoud en alle reclame- en sponsoruitingen. Daarnaast is Cara adviseur bankzaken en schadebehandelaar particuliere verzekeringen. Voordat Cara bij RegioBank Niesten Assurantiën kwam werken, werkte zij 11 jaar als leerkracht op een basisschool.

Als een familie

Niesten Assurantiën en Hypotheken is dus een heus familiebedrijf. Het kantoor is in 2003 opgericht door Patrick Niesten en zijn ouders. Inmiddels zijn vader en moeder met pensioen, maar het familiegevoel houdt Patrick erin. Hij en zijn collega’s leren je graag goed kennen tijdens een persoonlijk gesprek, zodat ze precies weten hoe ze je kunnen helpen.

Snelle service

Wat klanten het meest waarderen aan het kantoor? Dat de adviseurs op elke vraag een antwoord weten en echte aanpakkers zijn. Als u binnenloopt, wordt je meteen geholpen ¬¬¬– hoe groot of klein je vraag ook is. Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord, zodat je met een voldaan gevoel het pand uit loopt.

Hart voor de buurt

Alle medewerkers komen uit De Goorn en omstreken. En dat is een groot pluspunt, want zo weten ze precies wat er speelt in de omgeving. Het kantoor steunt met veel liefde lokale verenigingen en werkt ook graag samen met andere lokale ondernemers. Bijvoorbeeld door een tandendoosje van de plaatselijke juwelier cadeau te doen als een klant een kindje krijgt.