demanadvies_achtergrondadviseur

NVO Groep B.V.

NVO Groep heeft een frisse kijk op verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankieren. In het kader van de laatste pijler bemiddelt het kantoor zelfs exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Gewoon, om u als klant het financiële totaalplaatje te bieden. Leuk feitje: mede door deze 360 graden-dienstverlening is het logo van NVO Groep rond.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jochem de Man

Jochem de Man

Eigenaar
U kunt bij mij terecht voor zakelijke en particuliere verzekeringen, bankzaken, pensioen en hypotheken. Dankzij deze specialismen kan ik u een duidelijk totaaladvies geven. Zonder poespas.
Catriona Broekhuijsen

Catriona Broekhuijsen

Adviseur voor de bankzaken
Ik help u graag met al u vragen over uw bank- en spaarrekening, internetbankieren en overstappen. Voor jong en oud. Geen vraag is mij te gek. Dus stel hem gerust.
Chantal Kruijthof

Chantal Kruijthof

Bank- en Hypotheekadviseur
Ik ben naast hypotheekadviseur één van de adviseurs voor uw bankzaken, samen met Catriona en Pina. Waarmee kan ik u van dienst zijn?
Martijn Wouts

Martijn Wouts

Bank- en Hypotheekadviseur
Ik ben hypotheek- en bankadviseur bij NVO Groep. Het afsluiten van de juiste hypotheek doe je niet zomaar, daarom neem ik graag met u alle mogelijkheden en scenario’s door. Zo koopt u met een vertrouwd en gerust gevoel uw droomhuis!
Pina Savona

Pina Savona

Manager van uw bankzaken, Adviseur Verzekeringen en Schadebehandelaar
Ik ben adviseur bankzaken en help u graag met al uw vragen, ook de complexere vraagstukken zoals banksparen en lijfrente los ik graag voor u op. Verder ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding bij NVO Groep en wissel met veel plezier de verschillende functies af.

Persoonlijk contact

Welke adviseur binnen NVO Groep u ook helpt, een ding is zeker. Hij of zij wil u volledig ontzorgen. Daarom kunt u bij binnenkomst rekenen op een persoonlijk gesprek. Want juist tijdens dit soort gesprekken komt de adviseur erachter wat u echt nodig heeft.

Altijd up-to-date

Hoe het kan dat de adviseurs van NVO Groep goed zijn in wat ze doen? Ze volgen regelmatig opleidingen om hun kennis bij te spijkeren. Zo blijft u ervan verzekerd dat uw financiële zaken worden geregeld door een deskundig team.

Oog voor omgeving

RegioBank is een buurtzame bank en daar werkt NVO Groep graag aan mee. Mede daarom ondersteunt het kantoor verschillende lokale verenigingen, zoals de tennis- en de voetbalvereniging. En ze denkt uiteraard graag mee over lokale initiatieven. Bovendien zitten de eigenaren in het bestuur van de lokale ondernemersvereniging. Handig, want zo weten ze precies wat er speelt in de omgeving!