De Kinkelenburg Bemmel - Obdam Financieel Advies

Obdam Financieel Advies

Obdam Financieel Advies, onder leiding van Rinus Obdam, is sinds 1980 actief op financieel gebied. Met het team van vijf deskundige werknemers staan wij dagelijks voor je klaar. En eigenlijk is de klant meer een bekende geworden. Want de meesten van hen kennen we al jaren. Met onze twee vestigingen in Haalderen en Bemmel zijn we goed bereikbaar.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Rinus Obdam

Rinus Obdam

Eigenaar
Vanaf 1980 heb ik mij ontwikkeld tot allround adviseur van o.a. hypotheken, financieringen, pensioenen en bancaire zaken. Dat doe ik samen met mijn team, met alle plezier!
Annemarie Wagener

Annemarie Wagener

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
Mijn passie is bemiddeling in verzekeringen voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Ik ben in 1992 begonnen in de verzekeringsbranche en verricht nu ook dagelijks werkzaamheden voor je bankzaken.
Rianne Gelsing

Rianne Gelsing

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen
Ik werk hier al ruim 20 jaar met veel plezier en adviseer je graag op het gebied van consumptief krediet, bankzaken en schadeverzekeringen voor de particulier. Tevredenheid van de klant staat voorop.
Marijn Obdam

Marijn Obdam

Adviseur Bankzaken
Teun Obdam

Teun Obdam

Aspirant medewerker
Hoewel ik nog verder studeer, heb ik mijn diploma’s al gehaald om in deze branche te kunnen werken. Met mensen omgaan en hen helpen met hun bankzaken vind ik erg leuk!
Loes Doornenbal

Loes Doornenbal

Adviseur Bankzaken

Regionaal

Grote banken zijn uit de regio vertrokken. Daarvoor moet je naar de stad. Behalve voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Want wij zijn ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Zowel de RegioBank als wijzelf vinden het belangrijk dat je als klant voldoende aandacht krijgt. Je zit bij ons aan tafel met een ervaren adviseur die je kent en met wie je al je geldzaken kunt regelen zoals je dat wilt. Je kunt langskomen voor advies, maar je bankzaken ook zelf regelen via Internetbankieren of de Regiobank app.

Totaal

Wij willen uitgaan van een totaalrelatie. Kom je voor een nieuwe rekening? Dan kijken we ook meteen naar je verzekeringspakket. Of we helpen je met het vinden van een geschikte hypotheek. Zo bieden we rust op financieel vlak. Of je nu particulier bent of het gaat om een MKB/VvE zaak. We zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat we je van eerlijk en passend advies kunnen voorzien. We bouwen graag een langdurige relatie met je op!