De omgeving van OBM Verzekeringen, RegioBank in Broek in Waterland

OBM Verzekeringen

OBM Verzekeringen werkt volgens de slogan: gewoon zoals het hoort! Je ontvangt bij ons een persoonlijk advies en op basis daarvan een eerlijk product dat bij je past. Hiervoor wandel je gewoon binnen in een kantoor bij je om de hoek. Wij beantwoorden al je vragen met een heldere oplossing en hebben advies paraat voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Edwin Bruggeman

Edwin Bruggeman

Erkend Financieel/Hypotheek Adviseur
Persoonlijk advies, eerlijke producten, geen gedoe. Je stapt bij ons binnen en wordt direct geholpen. Zaken die zo normaal klinken, maar die je bijna nergens meer zo goed uitgevoerd terugvindt.
Annette Cohen

Annette Cohen

Medewerker Bankzaken
Volgens de slogan Gewoon zoals het hoort, hoef je van mij geen poespas te verwachten en help ik je op een prettige manier perfect verder.
Edith Vink

Edith Vink

Adviseur Bankzaken
Gertie van Leeuwen

Gertie van Leeuwen

Adviseur Bankzaken

Zonder winstoogmerk

OBM Verzekeringen in Broek in Waterland is ontstaan in 1912. Toen werd een lokale Onderlinge Brandwaarborg Maatschappij opgericht. Die Onderlinge is er nog steeds en is in 2011 gefuseerd met de OBM’s uit Westzaan en Monnickendam & Katwoude en daarmee ontstond de OBM Noord Holland. Ons uitgangspunt is dat wij kostendekkend werken en daar transparant over zijn naar onze klanten. Zo werken wij zonder winstoogmerk. Gewoon zoals het hoort!

Samenwerking met RegioBank

Sinds 1999 hebben wij een kantoor in Wervershoof en waren wij al zelfstandig adviseur van RegioBank. In 2006 zijn wij in Broek in Waterland ook deze exclusieve bemiddeling van betaal- en spaarproducten gaan voeren. RegioBank is van toegevoegde waarde, want nu kunnen wij een compleet financieel pakket bieden. Hierbij komt dat je altijd binnen mag lopen. Wanneer het jou uitkomt. Wat ons betreft: Gewoon zoals het hoort!