De omgeving van OBM Verzekeringen, RegioBank in Wervershoof

OBM Verzekeringen

OBM Verzekeringen werkt volgens de slogan: gewoon zoals het hoort! Je ontvangt bij ons een persoonlijk advies en op basis daarvan een eerlijk product dat bij je past. Hiervoor wandel je gewoon binnen in een kantoor bij je om de hoek. Wij beantwoorden al je vragen met een heldere oplossing en hebben advies paraat voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Edwin Bruggeman

Edwin Bruggeman

Erkend Financieel/Hypotheek Adviseur
Persoonlijk advies, eerlijke producten, geen gedoe. Je stapt bij ons binnen en wordt direct geholpen. Zaken die zo normaal klinken, maar die je bijna nergens meer zo goed uitgevoerd terugvindt.
 Roos Ekkelenkamp-Laan

Roos Ekkelenkamp-Laan

Adviseur Bankzaken
Carissa Wilms

Carissa Wilms

Adviseur Bankzaken

Zonder winstoogmerk

OBM Verzekeringen is van oorsprong een Onderlinge Brandwaarborg Maatschappij. Kenmerk daarvan is dat wij kostendekkend werken en daar transparant over zijn naar onze klanten. Zo werken wij zonder winstoogmerk. Gewoon zoals het hoort!

Samenwerking met RegioBank

Sinds 1999 wij in Wervershoof zelfstandig adviseur van RegioBank en zijn trots op de exclusieve bemiddeling van betaal- en spaarproducten. RegioBank is van toegevoegde waarde, want nu kunnen wij een compleet financieel pakket bieden. Hierbij komt dat je altijd binnen mag lopen. Wanneer het jou uitkomt. Wat ons betreft: Gewoon zoals het hoort!