Boten bij aanlegsteiger in Vinkenveen

Onderling Verzekerd U.A.

Ons kantoor in Vinkeveen zit in een omgeving die zich kenmerkt door kleine agrarische dorpjes. Wij voelen ons helemaal thuis in deze hechte gemeenschap, waar op iedere hoek van de straat nog een praatje wordt gemaakt. Wij kennen de inwoners in de regio. Zij weten wie wij zijn en wat wij voor hen kunnen betekenen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marieke Grootscholten

Marieke Grootscholten

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Ik ben enorm empathisch. Ik bied een luisterend oor en denk en leef mee met je als klant. Hierdoor help ik je niet alleen verder op financieel gebied, maar ook op persoonlijk gebied als je dat op prijs stelt.
Carola Sloof

Carola Slooff

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Met mijn oneindige geduld help ik je met veel plezier verder in de soms lastig begrijpbare financiƫle wereld. Dit doe ik op een duidelijke manier en altijd volgens het boekje.
Sonja Haafst

Sonja Haafst

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Ik ben geboren en getogen in Vinkeveen, waardoor ik de gemeenschap op mijn duimpje ken. Is er een probleem? Wij regelen het. Dat is de werkwijze hier.

Verzekeringen en bankzaken

Onderling Verzekerd staat je in Vinkeveen bij op het gebied van verzekeringen. En als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij ook exclusief voor betaal- en spaarmogelijkheden. Dus heb je iets nodig op dat gebied? Dan kan je bij ons terecht, ook voor internetbankieren in Mijn RegioBank of de RegioBank app.

Overzichtelijk

Onze medewerkers maken altijd tijd vrij voor een praatje en komen graag te weten wat je bezighoudt. Dit zorgt voor een sterke band en hierdoor kunnen we snel inspelen op je persoonlijke situatie. Je vindt bij ons alle verzekeringsdiensten onder een dak. Dat is makkelijk; want of je nu vragen heeft over de reis- of ziektekostenverzekering: je kan het bij ons kwijt.

Behulpzaam en betrokken

Hollandse nuchterheid typeert niet alleen de regio waarin wij werken, maar ook onze werkwijze. Wij verkopen geen poespas en houden geen verkooppraatjes, maar helpen je op een duidelijke manier verder. Wij geven advies waar je iets mee kan. Dit doen wij op ons kantoor, maar ook van harte bij je thuis. Zo zien onze adviseurs met eigen ogen wat er moet worden verzekerd en zijn wij in staat een weloverwogen advies voor je samen te stellen.