De omgeving van Otterlo Financieel Advies B.V., RegioBank in Koedijk

Otterlo Financieel Advies B.V.

In een statig pand langs het Noordhollandsch Kanaal ligt het fijne dorpskantoor van deze zelfstandig adviseur van RegioBank. Iedereen die naar het centrum van Alkmaar moet, fietst er langs. De omgeving is inmiddels ingehaald door de nieuwbouw, maar nog altijd leven en werken we met dat heerlijk nostalgische dorpsgevoel. Geen pak en strop, maar een overhemd in een nette broek zorgen ervoor dat je makkelijk binnenstapt.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Kasper van Otterlo

Kasper van Otterlo

We proberen met onze relaties eens in de zoveel jaar om tafel te zitten. Kijken wat er in je situatie is veranderd en of er financiële zaken zijn die daardoor beter bij je aansluiten.
Cock Honig

Cock Honig

Adviseur bankzaken
Al bijna twintig jaar werken we samen en zo lang kennen we een groot deel van onze klanten en hun kinderen ook al. Het levert goede service.
Jolanda Jacobs

Jolanda Jacobs

Adviseur bankzaken
Iedereen die naar het centrum van Alkmaar moet, komt vanuit Koedijk via ons gefietst. Dat maakt dat we lekker centraal liggen. Met een parkeerplaats naast kantoor zijn we ook goed bereikbaar met de auto.
Dolf Karssen

Dolf Karssen

Erkend hypotheekadviseur
Hoe fijn is het om relaties aan hun droomhuis te helpen. Met een doordachte hypotheek oplossing, gezamenlijke rekening en passend verzekeringspakket. Echt een totaal oplossing.
Jorgo Kossen

Jorgo Kossen

Erkend hypotheekadviseur
Een hypotheekadvies blijft maatwerk. We nemen de graag tijd om relaties te leren kennen zodat wij het juiste hypotheekadvies kunnen aanbieden.
Alfons Schotvanger

Alfons Schotvanger

Hypotheek coach
Met 40 jaar ervaring help ik inmiddels de (klein) kinderen van mijn relaties bij hypotheek vragen en neem de tijd om alles goed uit te leggen en te begeleiden. Van aankoop en taxatie tot aan de notaris.
Marjan Brugman

Marjan Brugman

Verzekeringsadviseur particulieren
Eens per twee jaar gaan we een weekendje weg met het team en aanhang. Altijd weer een mooi moment om elkaar ook buiten de werkvloer beter te leren kennen zodat je elkaar tijdens de werkuren beter ondersteunt.
Ivonne Visser

Ivonne Visser

Schadebehandelaar
De meeste mensen werken overdag van negen tot vijf. Om ze toch te kunnen helpen, plannen mijn collega’s en ik nog weleens avonden waarop we deze groep bellen voor advies en ondersteuning
Petra van Zon

Petra van Zon

Verzekeringsadministratie bedrijven
Ik vind helpen leuker dan offertes schrijven. Mensen weten gelukkig inmiddels wat ze aan ons hebben waardoor we vaak direct aan de slag mogen.

Voor en met het dorp

Onze hoofdactiviteit is verzekeren en daarnaast bemiddelen we exclusief voor spaar- en betaalproducten van RegioBank. De hele regio weet dat. Ouders geven een warme aanbeveling aan hun kinderen, vrienden en kennissen verwijzen naar ons en we zijn zichtbaar bij de plaatselijke sportclubs. We willen de mensen altijd wat teruggeven. Zo sponsoren we het tennis, voetbal en hardlopen in het dorp en dragen we bij aan de Gondelvaart. Een dorpsfeest met versierde gondels met lampjes.

Zelfde team, zelfde service

We werken met zijn zevenen. De basis van dit team is sinds 2000 niet meer veranderd. Zo vormen we een club mensen die elkaar door en door kennen en een hechte band hebben. We ambiëren het niet groter te worden. Ons doel is een steeds nauwere band met onze klanten en een optimale service leveren. We willen weten wie we helpen. Dat is leuk wanneer dat huis eenmaal is gekocht of de kinderen een eigen inboedelverzekering afsluiten omdat ze op kamers gaan. Dan hebben wij bijgedragen aan dat verhaal.

Snipperdagen bewaren

Het openen van een Zilvervlootrekening, het afsluiten van een autoverzekering, oriënteren naar een hypotheek: er zitten prachtige, grote gebeurtenissen aan vast. Regel deze belangrijke zaken van het leven dan ook op het moment dat jij kan. Bij ons loop je gewoon binnen in plaats van een snipperdag op te nemen voor het gesprek met een adviseur over twee weken.