Boten en zeilboten in de jachthaven van Sint Annaland - Overbeeke

Overbeeke

In het Zeeuwse plaatsje Sint-Annaland aan de prachtige Oosterschelde vind je het kantoor van Overbeeke. Bij deze zelfstandig adviseur kennen de medewerkers de klanten – en andersom. Ze helpen je graag bij al je financiële zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Cees de Graaf

Cees de Graaf

Teamleider particulier
We zetten altijd een stapje extra voor onze klanten. Laatst belde een meneer buiten kantooruren voor hulp bij internetbankieren. Natúúrlijk helpen we ook dan. De volgende dag kwam hij langs op kantoor om ons hartelijk te bedanken.
Lisa Marie Strijbosch

Lisa Marie Strijbosch

Adviseur bankzaken
Bankzaken lastig? Ik ga graag met je in gesprek voor een duidelijke uitleg!
Stijn Bevelander

Stijn Bevelander

Adviseur bankzaken
Denk je na over een overstap met je bankzaken? Twijfel niet langer, maar neem contact op. Ik leg je graag in een gesprek uit hoe eenvoudig het is.
Karin van Haaften

Karin van Haaften

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij Overbeeke werken we hard voor de waardering van onze klanten. Ik zie het als mijn uitdaging om mensen met vragen of onzekerheid zó te adviseren dat ze blij en tevreden vertrekken.

Lange geschiedenis

De oudoom van huidige eigenaar Marton Overbeeke had in 1943 al een kantoor in de omgeving. Inmiddels heeft Martin drie vestigingen en vind je Overbeeke ook in Steenbergen en Tholen. Het kantoor is sterk geworteld in de regio. Alle medewerkers wonen in de omgeving en het kantoor ondersteunt verschillende verenigingen en lokale initiatieven.

Tijd voor goed advies

Deze zelfstandig adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Hier kun je bijvoorbeeld geld storten, een betaal- of spaarrekening openen en je vragen stellen over internetbankieren. Daarnaast geeft Overbeeke onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. De medewerkers nemen graag de tijd om je goed te adviseren over je financiële situatie. Daarnaast is er altijd ruimte voor een praatje en een goede kop koffie.