Jachthaven van Steenbergen - Overbeeke

Overbeeke

In het karakteristieke Steenbergen is het goed toeven. Geen wonder dat Zelfstandig Adviseur Overbeeke – van oorsprong Zeeuws – met plezier in het Brabantse stadje werkt. Met een karakteristiek pand in de levendige winkelstraat, hoort het kantoor bij het stadgezicht.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Cees de Graaf

Cees de Graaf

Teamleider particulier
We zetten altijd een stapje extra voor onze klanten. Laatst belde een meneer buiten kantooruren voor hulp bij internetbankieren. Natúúrlijk helpen we ook dan. De volgende dag kwam hij langs op kantoor om ons hartelijk te bedanken.
Lisa Marie Strijbosch

Lisa Marie Strijbosch

Adviseur bankzaken
Bankzaken lastig? Ik ga graag met je in gesprek voor een duidelijke uitleg!
Stijn Bevelander

Stijn Bevelander

Adviseur bankzaken
Denk je na over een overstap met je bankzaken? Twijfel niet langer, maar neem contact op. Ik leg je graag in een gesprek uit hoe eenvoudig het is.
Karin van Haaften

Karin van Haaften

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij Overbeeke werken we hard voor de waardering van onze klanten. Ik zie het als mijn uitdaging om mensen met vragen of onzekerheid zó te adviseren dat ze blij en tevreden vertrekken.

Lange geschiedenis

De oudoom van huidige eigenaar Marton Overbeeke had in 1943 al een kantoor in de omgeving. Inmiddels heeft Marton drie vestigingen en vindt u Overbeeke ook in Sint-Annaland en Tholen. Het kantoor is sterk geworteld in de regio. Alle medewerkers wonen in de omgeving en het kantoor ondersteunt verschillende verenigingen en lokale initiatieven.

Tijd voor goed advies

Deze Zelfstandig Adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Hier kunt u bijvoorbeeld geld storten, een betaal- of spaarrekening openen en uw vragen stellen over internetbankieren. Daarnaast geeft Overbeeke onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. De medewerkers nemen graag de tijd om u goed te adviseren over uw financiële situatie. Daarnaast is er altijd ruimte voor een praatje en een goede kop koffie.