Overbeeke in Tholen - AchtergrondAfbeelding

Overbeeke

Het kantoor van Overbeeke is gevestigd in Tholen, een Zeeuws stadje op het ‘het eiland Tholen’. Bij deze Zelfstandig Adviseur kennen de medewerkers de klanten – en andersom. Hier bent u aan het juiste adres voor al uw financiële zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Cees de Graaf

Cees de Graaf

Teamleider particulier
We zetten altijd een stapje extra voor onze klanten. Laatst belde een meneer buiten kantooruren voor hulp bij internetbankieren. Natúúrlijk helpen we ook dan. De volgende dag kwam hij langs op kantoor om ons hartelijk te bedanken.
Stijn Bevelander

Stijn Bevelander

Adviseur bankzaken
Denkt u na over een overstap met uw bankzaken? Twijfel niet langer, maar neem contact op. Ik leg u graag in een gesprek uit hoe eenvoudig het is.
Lisa Marie Strijbosch

Lisa Marie Strijbosch

Adviseur bankzaken
Bankzaken lastig? Ik ga graag met u in gesprek voor een duidelijke uitleg!
Karin van Haaften

Karin van Haaften

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij Overbeeke werken we hard voor de waardering van onze klanten. Ik zie het als mijn uitdaging om mensen met vragen of onzekerheid zó te adviseren dat ze blij en tevreden vertrekken.

Lange geschiedenis

De oudoom van huidige eigenaar Marton Overbeeke had in 1943 al een kantoor in de omgeving. Inmiddels heeft Marton drie vestigingen en vindt u Overbeeke ook in Steenbergen en Sint-Annaland. Het kantoor is sterk geworteld in de regio. Alle medewerkers wonen in de omgeving en het kantoor ondersteunt verschillende verenigingen en lokale initiatieven.

Tijd voor goed advies

Deze Zelfstandig Adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Hier kunt u bijvoorbeeld geld storten, een betaal- of spaarrekening openen en uw vragen stellen over internetbankieren. Daarnaast geeft Overbeeke onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. De medewerkers nemen graag de tijd om u goed te adviseren over uw financiële situatie. Daarnaast is er altijd ruimte voor een praatje en een goede kop koffie.