De omgeving van Onderlinge Verzekerings Maatschappij ''De Onderlingen'' U.A., RegioBank in Schoonhoven

OVM ''De Onderlingen'' U.A.

De Onderlingen is uw financiële dienstverlener in de buurt. Met De Onderlingen heeft u één aanspreekpunt voor al uw financiële producten: verzekeringen, hypotheken en uw bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Hans Raven

Hans Raven

Adviseur buitendienst particulier
Ik ben uw financiële huisarts en ben bevoorrecht om mij met name bezig te houden met vele fraaie woningen voorzien van een rieten kap. Maar mijn expertise zet ik graag ook op andere vlakken in, dus voor al uw vragen over verzekeringen of uw bankzaken kunt u bij mij terecht. De Onderlingen is een wat kleinschaliger en zeer betrokken onderlinge verzekeringsmaatschappij waarbij ik dagelijks weer ervaar hoe prettig het is om vrijwel altijd een oplossing te kunnen bieden, zowel als verzekeraar maar ook voor uw bankzaken vanuit de RegioBank. Kortom, we kunnen alle kanten op als het voor ú maar de goede kant op is!
Jeanine  Schra

Jeanine Schra

Adviseur buitendienst zakelijk & agrarisch
Met mijn 50 jaar en een kleine beetje, maar al 25 jaar werkzaam in de financiële wereld, heb ik een ruime ervaring opgedaan. Ik heb zowel in het verzekeringswezen als bankwezen gewerkt, dus je kunt bij mij terecht voor al je vragen. Ik hou van sporten en reizen en werk nu voor de Onderlingen als adviseur zakelijk en agrarisch in de buitendienst. Bel mij dus gerust om een afspraak te maken, dan kom ik langs voor een bakje koffie en een adviesgesprek!
Lieneke  Speksnijder

Lieneke Speksnijder

Adviseur binnendienst zakelijk
Madeleine  Link

Madeleine Link

Adviseur binnendienst zakelijk
Ik adviseer u graag op het gebied van bankzaken en verzekeren. Waarom kiezen voor RegioBank? Gewoon omdat wij de drempel laag houden. Vooral luisteren, begrijpen en eerlijk advies geven vind ik belangrijk.
Melissa Onink

Melissa Onink

Adviseur binnendienst particulier
Door mijn samenwerking met Hans Raven van de Buitendienst heb ik een ruime ervaring mogen opdoen op het gebied van verzekeren. De verschillende wensen en omstandigheden van klanten zijn wat mij uitdaagt om elke keer weer te zoeken naar een passende oplossing. Ook in mijn functie als medewerker bankzaken help ik je graag; loop gerust binnen voor vragen, want ik help u graag verder!
Ramon  Paula

Ramon Paula

Adviseur binnendienst particulier
Ik werk voor de RegioBank Schoonhoven en Benschop. Wat ik leuk vind aan het werken voor de RegioBank is het directe contact met onze klanten. In tegenstelling tot veel andere banken kun je bij ons nog gewoon binnenlopen voor het openen van een rekening, maar ook als je alleen maar een vraag hebt. Zo zie ik ook de mens achter de rekening, wat echt werkt om een goede band op te bouwen met onze klanten. Wij vinden het belangrijk om zichtbaar in de buurt te blijven en ik zie u dan ook graag eens bij ons langs op kantoor!
Sandra Stolk

Sandra Stolk

Adviseur binnendienst particulier
Ik ben sinds oktober 2019 in dienst bij Onderlingen/Regiobank. De klant centraal, een kantoor dichtbij, betrokken en persoonlijk contact maken het werk bij Regiobank voor mij zo leuk.
Wanda Muijs

Wanda Muijs

Adviseur binnendienst particulier
Ik heb de nodige ervaring met het adviseren van particulieren in de regio en zal u een eerlijk advies geven voor zowel uw verzekeringen als uw bankzaken bij de RegioBank. Bij de RegioBank kunt u nog gewoon binnenstappen! Dat maakt het adviseren voor mij zo leuk.

Persoonlijk en dichtbij

De Onderlingen heeft een persoonlijk en regionaal karakter. U kunt dus altijd binnenlopen bij één van onze kantoren in de buurt; in Lekkerkerk, Schoonhoven en Benschop. Bij De Onderlingen bent u geen nummer, maar een persoon die wij graag leren kennen!

Deskundig

Met onze opgebouwde ervaring -sinds 1897- leveren wij hoge kwaliteit in dienstverlening voor zowel de particuliere, agrarische als zakelijke markt.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Voor uw bankzaken kunt u ook terecht bij onze kantoren in Benschop en Schoonhoven. Wij zijn immers Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt hier terecht voor alle vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank en uw hypotheek.

Wij ontvangen u graag op een van onze kantoren.