Paul Klomberg Assurantiën

Iedereen voelt zich thuis bij zelfstandig adviseur Paul Klomberg Assurantiën in Silvolde. Van de kroegeigenaar om de hoek, tot een grootouder die een kinderrekening voor zijn kleinkind opent.

Een warm welkom

Oprichters Paul en Joke Klomberg zetten in 1988 de toon: alles draait om de klant en dat die zich welkom voelt. Dat is ook het streven van zoon Sander Klomberg, die in 1998 bij het kantoor aansluit.

Ons-kent-ons

No-nonsense en ons-kent-ons. Zo laat het team van Paul Klomberg Assurantiën zich het best omschrijven. De collega’s onderling zijn hecht, en de band met klanten is warm. Zij weten: er wordt tijd voor me gemaakt. Die betrokkenheid is er ook lokaal. Het kantoor sponsort (kinder)activiteiten, zoals vakantiekampen, fietskeuringen en sportevenementen.

Geld opnemen aan de balie

Bij Paul Klomberg Assurantiën kan je exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook krijgt je hier onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. In een tijd waarin de meeste banken steeds verder digitaliseren, kan je bij dit kantoor gewoon nog geld opnemen aan de balie. Net als vroeger. Als je wil bankier je daarnaast online. Persoonlijk contact gecombineerd met online gemak.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Monique Wissink

Monique Wissink

Adviseur Bancair/Marketing & Communicatie
Ik help de klant met advies over bankzaken, zodat hij of zij financiële rust ervaart.
Patricia Postulart

Patricia Postulart

Adviseur Bancair/Verzekeren
Ik help klanten met inzicht krijgen in hun financiële- en verzekeringszaken.
Mia Messink-Lammers

Mia Messink-Lammers

Adviseur Bancair/Consumptief Krediet
Ik vind het fijn dat ik voor onze klanten klaar mag staan. Ik help ze met alle vragen die zij hebben. Een tevreden klant maakt mijn dag weer goed.