De omgeving van Perfect Assurantiën en Financieringen B.V., RegioBank in Bergen op Zoom

Perfect Assurantiën en Financieringen B.V.

We werken in een woning van origine. En kozen er expres niet voor om dit pand om te bouwen tot een statisch kantoor. Je stapt binnen in de woonkamer en persoonlijke gesprekken voeren wij altijd aan onze keukentafel. Heerlijk vertrouwd en knus.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sandra van Loenhout

Sandra van Loenhout

Adviseur Bankzaken & Assistent Assurantiën
Dianne Bouman

Dianne Bouman

Adviseur bankzaken & Medewerkster assurantiën
“Ik ben enorm punctueel in mijn werk. Deze houding wissel ik altijd af met humor. Door deze combinatie ben ik in staat je op een persoonlijke, maar ook solide wijze te helpen.”
Jessica de Groot

Jessica de Groot

Assurantie Adviseur particulier en zakelijk
Binck de Groot

Binck de Groot

Assistent Hypotheekadviseur
Willem van der Woude

Willem van der Woude

Assistent Hypotheekadviseur
Robert Huijbrechts

Robert Huijbrechts

Assistent Hypotheekadviseur
Caspar de Groot

Caspar de Groot

Buitendienst adviseur Hypotheken (eigenaar)

Niet zomaar een medewerker

Perfect Assurantiën en Financieringen BV is allround financieel adviseur. Wij geven advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en consumptief krediet en zijn bemiddelaar in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Door ons brede pakket kun je voor al je financiën bij ons terecht. Je regelt al je zaken onder één dak en wordt geholpen door bekende gezichten.

 Altijd op de hoogte

Als zelfstandig adviseur van de RegioBank kiezen we ervoor flexibel te zijn in onze werktijden. Ben je overdag aan het werk, of kun je de deur niet uit om welke reden dan ook? Dan komen wij bij je langs, ook in de avonduren. Bovendien kun je niet alleen onze collega’s op je deurmat verwachten, maar ook een kaartje van ons, wanneer er een belangrijke gebeurtenis in je leven heeft plaatsgevonden. Een uitnodiging voor een passend vervolggesprek kun je daarna direct verwachten.