De hoofdtoren bij de waterzijde in Blokker, RegioBank in Blokker

Pientr

De adviseurs van Pientr hebben dankzij hun jarenlange ervaring antwoord op al je financiële vragen. Ze denken graag met je mee als het gaat om hypotheken, verzekeringen, bankzaken en het opbouwen van vermogen. En het blijft niet alleen bij meedenken. Bij Pientr krijg je volledig financieel advies op een manier die bij jou past.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Susan van Diepen

Susan van Diepen

Hypotheek adviseur
Tessa Botman

Tessa Botman

Bank- en verzekeringsadviseur

One-stop-shopping

In de verduurzaamde Blokkerk is het kantoor van Pientr gevestigd. Je kunt bij deze prachtige historische locatie binnenlopen wanneer je wilt. Met of zonder afspraak. Bij deze zelfstandig adviseur kun je exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. En dat niet alleen: in dit vernieuwde historische pand ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een makelaar, mediator of accountant. Dat maakt de Blokkerk tot een one-stop-shop voor al jouw financiële vragen. En heb je geen tijd om langs te komen? Mailen, bellen of whatsappen kan ook.

Echt West-Friesland

Het team achter Pientr is trots dat ze in de gemeente Hoorn gevestigd zijn. De adviseurs komen uit deze omgeving en begrijpen de West-Friese mentaliteit als geen ander. Hun werkwijze sluit hierop aan: ze hebben een nuchtere kijk op de financiële wereld en werken doelgericht. De persoonlijke aanpak van Pientr is ook gelijk hun kracht. Geen lange wachttijden, keuzemenu’s of steeds een ander contactpersoon.

Jong geleerd

De warme en laagdrempelige sfeer die in het kantoor van Pientr hangt, zie je terug in wat ze doen voor de regio. Ze bieden workshops aan over internetbankieren en geven les over omgaan met geld op scholen in Blokker. Want jong geleerd is oud gedaan, weten de adviseurs. En daarvoor zetten ze graag hun kennis in.