Pientr in Blokker

  • 0229 - 30 01 00
  • Westerblokker 44, 1695 AH
  • Vandaag gesloten
De hoofdtoren bij de waterzijde in Blokker, RegioBank in Blokker

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Hét recept voor tevreden klanten? Volgens Pientr is dat uitgebreid, onafhankelijk en persoonlijk advies. Daarom zetten de zelfstandig adviseurs in de regio Hoorn graag een stapje extra voor je. Ze zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al je financiële vragen en komen zelfs bij je thuis langs. Persoonlijker kan bijna niet.

Meer over ons team

Susan van Diepen

Susan van Diepen

Hypotheek adviseur
Tessa Botman

Tessa Botman

Bank- en verzekeringsadviseur
Team van Pientr

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4449

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen