De omgeving van Pillen Assurantie en Makelaardij, RegioBank in Lichtenvoorde

Pillen Assurantie en Makelaardij

Bij het bespreken van persoonlijke zaken is wat ons betreft écht contact belangrijk. Daarom zitten we bij u in de buurt en kunt u in de regio Lichtenvoorde zo bij ons binnenlopen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Mirjam te Brake

Mirjam te Brake

Medewerkster Bank en Verzekeringen
Graag adviseer ik onze particuliere- en zakelijke klanten over producten als betalen, sparen, beleggen en verzekeren. Ik bespreek met u buurtzaamheid en presenteer workshops veilig internetbankieren. Ook geef ik samen met mijn collega´s gastlessen over geldzaken voor de scholieren in de regio.
Marianne Derksen-Kleinstapel

Marianne Derksen-Kleinstapel

Medewerkster bankzaken en verzekeringen
Persoonlijk contact en het ontzorgen van klanten, dat maakt ons vak zo leuk. Ik help u dan ook graag met uw bank- en verzekeringsvragen.
Ester Pillen

Ester Pillen

Financieel adviseur
Ester adviseert u met veel enthousiasme over particuliere en zakelijke verzekeringsvraagstukken. Ze denkt graag met u mee en brengt uw risico’s in kaart. Tevens is zij eigenaar van ons kantoor.
Jan Herman Elfers

Jan Herman Elfers

Makelaar en pensioen adviseur
Als NVM makelaar en gecertificeerd taxateur is Jan Herman breed inzetbaar; ook de pensioenpraktijk heeft zijn belangstelling. Hij begeleidt relaties deskundig en persoonlijk. Tevens is hij eigenaar.
Tom Hilderink

Tom Hilderink

Financieel adviseur
Als erkend hypotheekadviseur houdt Tom zich het liefst bezig met hypotheken en levensverzekeringen. Maar ook op het gebied van zowel zakelijke als particuliere schadeverzekeringen helpt hij u.

Bij het bespreken van persoonlijke zaken is wat ons betreft écht contact belangrijk. Daarom zitten we bij u in de buurt en kunt u in de regio Lichtenvoorde zo bij ons binnenlopen.

Voor uw financiële aangelegenheden

Pillen Assurantiën en Makelaardij is uw aanspreekpunt voor uw financiële aangelegenheden. Verzekeringen, hypotheken, makelaardij, maar ook uw bankzaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen wij namelijk ook in betaal- en spaarproducten. In tegenstelling tot de grootbanken, zijn wij echter kleinschalig, zorgen we dat we u kennen en u vindt ons nog (letterlijk) dichtbij.

Verzekerd van zorg en aandacht

Bij ons bent u al meer dan 65 jaar zeker van alle zorg en aandacht. U wordt met verstand én gevoel terzijde gestaan. Wij hanteren een  persoonlijke, maar discrete werkwijze. Bij de adviseurs van ons kantoor zijn al uw verzekerings- en pensioenvraagstukken in vertrouwde handen. Niet alleen zijn ze zeer vakbekwaam, ze hechten ook veel waarde aan een persoonlijke band met hun klanten.

De beste hypotheek voor u

Wij zijn van mening dat de beste hypotheek, de hypotheek is die het dichtst bij uw wensen, uw voorkeuren en uw mogelijkheden komt. 'Het dichtst bij.... ' betekent dat u keuzes dient te maken en daar ligt de kracht van onze hypotheekadviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Gedegen begeleiding bij de (ver)koop van uw huis

Onze vakbekwame en goed opgeleide makelaars beschikken over ruime ervaring. U bent bij ons dan ook in goede handen voor wat betreft advisering en begeleiding. U bent altijd welkom. Loop gerust binnen.