De omgeving van Pillen Assurantie en Makelaardij, RegioBank in Lichtenvoorde

Pillen Assurantie en Makelaardij

Bij het bespreken van persoonlijke zaken is wat ons betreft écht contact belangrijk. Daarom zitten we bij je in de buurt en kun je in de regio Lichtenvoorde zo bij ons binnenlopen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Ester Pillen

Ester Pillen

Ester adviseert je met veel enthousiasme over particuliere en zakelijke verzekeringsvraagstukken. Ze denkt graag met je mee en brengt je risico’s in kaart. Tevens is zij eigenaar van ons kantoor.
Tom Hilderink

Tom Hilderink

Als erkend hypotheekadviseur houdt Tom zich het liefst bezig met hypotheken en levensverzekeringen. Maar ook op het gebied van zowel zakelijke als particuliere schadeverzekeringen helpt hij je.
Mirjam te Brake

Mirjam te Brake

Medewerkster Bank en Verzekeringen
Graag adviseer ik onze particuliere- en zakelijke klanten over producten als betalen, sparen, beleggen en verzekeren. Ik bespreek met je buurtzaamheid en presenteer workshops veilig internetbankieren. Ook geef ik samen met mijn collega´s gastlessen over geldzaken voor de scholieren in de regio.
Marianne Derksen-Kleinstapel

Marianne Derksen-Kleinstapel

Medewerkster bankzaken en verzekeringen
Persoonlijk contact en het ontzorgen van klanten, dat maakt ons vak zo leuk. Ik help je dan ook graag met je bank- en verzekeringsvragen.
Jan Herman Elfers

Jan Herman Elfers

Makelaar en pensioen adviseur
Als NVM makelaar en gecertificeerd taxateur is Jan Herman breed inzetbaar; ook de pensioenpraktijk heeft zijn belangstelling. Hij begeleidt relaties deskundig en persoonlijk. Tevens is hij eigenaar.

Voor je financiële aangelegenheden

Pillen Assurantiën en Makelaardij is je aanspreekpunt voor je financiële aangelegenheden. Verzekeringen, hypotheken, makelaardij, maar ook je bankzaken. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bemiddelen wij namelijk ook in betaal- en spaarproducten. In tegenstelling tot de grootbanken, zijn wij echter kleinschalig, zorgen we dat we je kennen en je vind ons nog (letterlijk) dichtbij.

Verzekerd van zorg en aandacht

Bij ons ben je al meer dan 65 jaar zeker van alle zorg en aandacht. Je wordt met verstand én gevoel terzijde gestaan. Wij hanteren een  persoonlijke, maar discrete werkwijze. Bij de adviseurs van ons kantoor zijn al je verzekerings- en pensioenvraagstukken in vertrouwde handen. Niet alleen zijn ze zeer vakbekwaam, ze hechten ook veel waarde aan een persoonlijke band met hun klanten.

De beste hypotheek voor je

Wij zijn van mening dat de beste hypotheek, de hypotheek is die het dichtst bij je wensen, je voorkeuren en je mogelijkheden komt. 'Het dichtst bij.... ' betekent dat je keuzes dient te maken en daar ligt de kracht van onze hypotheekadviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Gedegen begeleiding bij de (ver)koop van je huis

Onze vakbekwame en goed opgeleide makelaars beschikken over ruime ervaring. Je bent bij ons dan ook in goede handen voor wat betreft advisering en begeleiding. Je bent altijd welkom. Loop gerust binnen.