De omgeving van Ramkema Assurantiën B.V., RegioBank in Oosterwolde Zuid

Ramkema Assurantiën B.V.

Stap binnen en een huiselijke, vertrouwde omgeving komt u tegemoet. U vindt bij ons niet alleen een prettige sfeer en alles onder één dak, maar ook de financiële dienstverlening die u wenst. Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en helpen u met verzekeringen en makelaardij voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Koop een woning, laat u bij ons verzekeren en regel ook alle dagelijkse betaalrekeningen. Hierdoor houden wij én u strak het overzicht en weet u altijd waar u aan toe bent.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Patrick de Jong

Patrick de Jong

Baliemedewerker
Wanneer u binnenkomt, laat ik u direct thuis voelen. Een praatje over de voetbalwedstrijd van vorig weekend, een antwoord op uw vraag of gewoon een hand, precies waar u behoefte aan heeft.
Jantje Braam

Jantje Braam

Adviseur Bankzaken
Al meer dan vijftig jaar maak ik deel uit van het team van Ramkema. Hierdoor ken ik iedere klant door en door. Mijn advies sluit daarom altijd naadloos aan op uw huidige situatie.

Meer tijd, minder zorgen

Hoewel de technologie het toestaat om binnen enkele minuten financiële zaken aan te vragen, vergt het maken van de juiste keuzes veel tijd en aandacht. Tijd die u vaak niet heeft. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank nemen wij de tijd en hebben we de kennis in huis om u dit uit handen te nemen. Daarnaast kunt u altijd op ons terugvallen. Staat u voor een lastige keuze? Samen komen we er gegarandeerd uit.

Geen poespas

Oosterwolde is een echt plattelandsdorp. Hier zit niemand te wachten op onbegrijpbare verkooppraatjes. Dit weten wij als geen ander. Verwacht daarom van onze adviseurs rechttoe rechtaan advies. Wij helpen u op momenten dat het u uitkomt. Komt u ergens niet uit, stap dan gerust binnen en wij veren meteen uit onze stoel om u verder te helpen.