Ramkema Assurantiën B.V.

Stap binnen en een huiselijke, vertrouwde omgeving komt je tegemoet. Je vindt bij ons niet alleen een prettige sfeer en alles onder één dak, maar ook de financiële dienstverlening die je wenst. Wij bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en helpen je met verzekeringen en makelaardij voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Koop een woning, laat je bij ons verzekeren en regel ook alle dagelijkse betaalrekeningen. Hierdoor houden wij én je strak het overzicht en weet je altijd waar je aan toe bent.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jantje Braam

Jantje Braam

Adviseur Bankzaken
Al meer dan vijftig jaar maak ik deel uit van het team van Ramkema. Hierdoor ken ik iedere klant door en door. Mijn advies sluit daarom altijd naadloos aan op uw huidige situatie.

Meer tijd, minder zorgen

Hoewel de technologie het toestaat om binnen enkele minuten financiële zaken aan te vragen, vergt het maken van de juiste keuzes veel tijd en aandacht. Tijd die je vaak niet hebt. Als zelfstandig adviseur van RegioBank nemen wij de tijd en hebben we de kennis in huis om je dit uit handen te nemen. Daarnaast kun je altijd op ons terugvallen. Sta je voor een lastige keuze? Samen komen we er gegarandeerd uit.

Geen poespas

Oosterwolde is een echt plattelandsdorp. Hier zit niemand te wachten op onbegrijpbare verkooppraatjes. Dit weten wij als geen ander. Verwacht daarom van onze adviseurs rechttoe rechtaan advies. Wij helpen je op momenten dat het je uitkomt. Kom je ergens niet uit, stap dan gerust binnen en wij veren meteen uit onze stoel om je verder te helpen.