Wegwijzers voor de kerk van Oldenzaal - Regioadviescentrum

Regioadviescentrum

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor je privé financiën, als je zakelijke. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in. Je kunt bij ons terecht voor je verzekeringen en hypotheek. Ook zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank. Doordat wij niet voor één hypotheekaanbieder of verzekeringsmaatschappij werken, kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren dan een bankadviseur. Jouw voordeel? Een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij je mogelijkheden daadwerkelijk op een rij zijn gezet, gevormd volgens jouw wensen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Edwin Loohuis

Edwin Loohuis

Eigenaar en allround adviseur
In 2004 heb ik Regioadviescentrum opgericht. Waar bij veel kantoren de klant het gevoel krijgt een nummer te zijn willen wij dit absoluut niet. Persoonlijk contact met onze klanten, weten wat er speelt en daarop je advies aanpassen is ons credo.
Angeline Steenbeeke

Angeline Steenbeeke

Adviseur Bankzaken
Ik help je graag met al je bankzaken, hiervoor kun je gewoon bij ons kantoor binnen lopen! Het persoonlijke contact, net dat stukje extra kunnen doen, maakt het voor mij helemaal goed.
Brigitte Zandhuis

Brigitte Zandhuis

Adviseur Bankzaken

Wie heb je waarvoor nodig?

Ieder mens bouwt tijdens zijn leven een veelvoud van financiële contacten op. Een bank, maar ook de pensioenuitvoerder, een hypotheekadviseur, zorgverzekeraar en de belastingdienst zijn allemaal contacten. Bij belangrijke gebeurtenissen als geboorte, trouwen of overlijden is het vaak een zoekplaatje. Wie heb je waar voor nodig?

Als mens centraal

Wij helpen je hier graag mee. Niet alleen brengen wij deze zaken voor je samen. We houden ze ook samen met je bij. Door minimaal een keer per jaar contact met je op te nemen en je financiële situatie door te nemen. Hierdoor zijn en blijven je financiële zaken up-to-date. Alles voor vele jaren goed en vertrouwd onder één dak geregeld, bij Regioadviescentrum in Oldenzaal.