Molen in Zeddam - Rikken Assurantiën

Rikken Assurantiën B.V.

Pas als je klanten echt kent, kun je ze goed helpen. Dat is wat Marc Rikken meenam, toen hij het adviesbureau Rikken Assurantiën in Zeddam overnam van zijn vader. Later sloot ook broer Frank zich aan bij het bedrijf. Samen runnen ze een klein maar fijn kantoor dat inmiddels vijftig kaarsjes mag uitblazen. En na al die jaren geldt nog altijd: persoonlijk contact  is de sleutel tot succes.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Frank Rikken

Frank Rikken

Marc Rikken

Marc Rikken

Saskia Winkelhorst

Saskia Winkelhorst

Yvonne Ubachs

Yvonne Ubachs

Annet Kusters

Annet Kuster

Altijd binnenlopen

Rikken Assurantiën is een zelfstandig adviseur van RegioBank. Je kunt dus altijd binnenstappen met vragen over de  betaal-en spaardiensten van de bank. En het mooie is: alle vijf de werknemers kunnen je hier helpen. Frank en Marc hebben daarnaast ook veel verstand van hypotheken, zakelijke kredieten en verzekeringen. Annet vult dit aan met specifieke kennis over schadeverzekeringen. Het kantoor is dus van alle markten thuis!

Aan de keukentafel

Lang niet iedereen is trouwens in de gelegenheid om naar het kantoor aan de 's-Heerenbergseweg te komen. Dat begrijpen de adviseurs helemaal. Daarom komen ze graag bij je langs om je te helpen met je vragen over financiën en verzekeringen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is simpelweg een afspraak maken.

Vertrouwenspersoon

In hun vijftigjarig bestaan heeft Rikken Assurantiën een flink netwerk opgebouwd in Zeddam. Voor veel families is het zelfs haast traditie om hun financiële zaken bij het kantoor te regelen. Het is dus niet zo gek dat veel klanten de adviseurs als vertrouwenspersoon zien en niet alleen vragen stellen over hun financiën, maar ook over bijvoorbeeld hun testament.

Lokale initiatieven

Rikken Assurantiën hecht overigens veel waarde aan lokale initiatieven. Daarom financieren ze al dertig jaar een bal van de Zeddamse voetbalclub, steunen ze meerdere carnavalsverenigingen en zijn ze hoofdsponsor van de jaarlijkse zeepkistenrace. Ha, de adviseurs houden dus wel van een beetje actie!