De omgeving van Assurantiekantoor Peters, RegioBank in Malden

Rivez-Zuiderhuis

Al meer dan vijftig jaar helpen we je bij Rivez-Zuiderhuis in Malden met veel plezier met al je financiële zaken. Of het nu gaat om je pensioen, het regelen van een hypotheek of levensverzekering of om je zaken gewoon eens door te nemen. Wij zijn een gesprekspartner voor iedereen!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Vincent  Peters

Vincent Peters

Verzekeringsadviseur particulieren
Ik houd het graag simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je goede keuzes maakt en een goed gevoel hebt over je geldzaken.
Kevin  Willems

Kevin Willems

Samen zoeken naar de perfecte oplossing, daar haal ik plezier uit. Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent.
Chantal de Waal - van Rossum

Chantal de Waal - van Rossum

Adviseur Bankzaken
Ik weet alles over sparen en betalen en neem de tijd voor je. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we je echt advies op maat geven.
Roos Derksen

Roos Derksen - Weijers

Adviseur RegioBank en verzekeringsadviseur particulieren

Bedankt voor je vertrouwen

In de regio Nijmegen deden wij inmiddels een goede naamsbekendheid op. Het is goed te merken dat je als klant vertrouwen in ons hebt. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden. Daarom doen wij er alles aan om onze dienstverlening continu te verbeteren. Goed regelen betekent ook snel regelen. In geval van bijvoorbeeld schade kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week je schade melden bij ons via internet. Wij zorgen vervolgens voor de rest, geen enkel probleem!

Al 50 jaar laagdrempelig

RegioBank biedt haar klanten een compleet pakket van financiële diensten aan. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en een laagdrempelig assurantiekantoor; al meer dan vijftig jaar een begrip in Malden en omgeving. Dankzij de producten van RegioBank kunnen wij je bedienen als complete financiële dienstverlener.