De omgeving van Robbe Financiële Raadgevers, RegioBank in Oosterhout

Robbe Financiële Raadgevers

De specialisten van Robbe Financiële Raadgevers staan graag voor je klaar om je deskundig te adviseren op verschillende gebieden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Diserée Plaisier-Hofkens

Diserée Plaisier-Hofkens

Commercieel Medewerker
Diserée Plaisier is Commercieel medewerker. Voor al je vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Diserée je persoonlijk aanspreekpunt.
Clazien van Heck

Clazien van Heck

Assurantieadviseur Particulieren
Clazien van Heck is Assurantieadviseur Particulieren. Zij adviseert je graag over je particuliere schadeverzekeringen. Voor al je vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Clazien ook je persoonlijk aanspreekpunt.
Eveline Klaverdijk-van Damme

Eveline Klaverdijk-van Damme

Assistent Fiscale Afdeling
Eveline Klaverdijk is Assistent Fiscale Afdeling. Zij ondersteunt bij belastingzaken. Ook voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Eveline uw persoonlijk aanspreekpunt.
Stefanie van der Voort

Stefanie van der Voort

Medewerker Pensioenen en Leven
Stefanie van der Voort is Medewerker Pensioenen en Leven. Zij helpt klanten met vragen over onder andere pensioenen en overlijdensrisicoverzekeringen. Stefanie is verder je persoonlijk aanspreekpunt voor al je vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank.
Sandy Rademaker

Sandy Rademaker

Relatiebeheerder
Sandy Rademaker is Relatiebeheerder. Zij is je graag van dienst met al je vragen op hypotheekgebied. Ook voor vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Sandy je persoonlijk aanspreekpunt.
Kiki de Wijs

Kiki de Wijs

Administratief Medewerker
Kiki de Wijs is Administratief Medewerker. Voor al je vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank kun je terecht bij Kiki als je persoonlijk aanspreekpunt.
Erik Dijkstra

Erik Dijkstra

Allround Financieel Specialist
Erik Dijkstra is Allround Financieel Specialist. Hij is Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) en Pensioenadviseur. Hij staat u graag bij met de beste oplossingen op het gebied van hypotheken, pensioen en vermogensopbouw.
Ralf van Dorp

Ralf van Dorp

Hypotheekadviseur
Ralf van Dorp heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij je graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Robert Klik

Robert Klik

Hypothecair Planner
Robert Klik is Hypotheekadviseur en sinds 1992 werkzaam bij Robbe Financiële Raadgevers. Robert helpt je graag bij al je vragen op hypotheekgebied.
Laurens Willemse

Laurens Willemse

Hypotheekadviseur
Laurens Willemse heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij je graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Paul Robbe

Paul Robbe

Fiscaal / Financieel Adviseur
Paul Robbe staat samen met zijn ouders Frans en Corry aan het roer van het familiebedrijf Robbe Financiële Raadgevers. Hij is Hypotheekadviseur en ondersteunt je graag bij vragen op fiscaal gebied.

De specialisten van Robbe Financiële Raadgevers staan graag voor je klaar om je deskundig te adviseren op verschillende gebieden.

Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor maatwerkadvies op het gebied van hypotheken en financieringen. Wij ontvangen je ook graag op ons kantoor in Oosterhout als je vragen hebt over verzekeringen. Zowel voor advies over particuliere als zakelijke schade- en levensverzekeringen kun je bij ons terecht.

Ook hebben we specialisten in dienst die je kunnen helpen met je oudedags- en nabestaandenvoorzieningen. Onze pensioenadviseurs zorgen er samen met je voor dat je ook na je werkzame leven je financiële zaken goed geregeld heeft. Vragen over belastingzaken of bedrijfsadministraties kun je stellen aan onze fiscalisten en administratieconsulenten.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank kunnen wij je bovendien uitstekende betaal- en spaarrekeningen aanbieden. Persoonlijke service staat bij ons centraal: je bent geen nummer en krijgt geen callcenter aan de lijn, maar je spreekt direct met een adviseur die je kent. Iemand die je financiële zaken -onder het genot van een kop koffie- inzichtelijk kan maken.