De omgeving van Robbe Financiële Raadgevers, RegioBank in Oosterhout

Robbe Financiële Raadgevers

De specialisten van Robbe Financiële Raadgevers staan graag voor u klaar om u deskundig te adviseren op verschillende gebieden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Diserée Plaisier-Hofkens

Diserée Plaisier-Hofkens

Commercieel Medewerker
Diserée Plaisier is Commercieel medewerker. Voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Diserée uw persoonlijk aanspreekpunt.
Clazien van Heck

Clazien van Heck

Assurantieadviseur Particulieren
Clazien van Heck is Assurantieadviseur Particulieren. Zij adviseert u graag over uw particuliere schadeverzekeringen. Voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Clazien ook uw persoonlijk aanspreekpunt.
Eveline Klaverdijk-van Damme

Eveline Klaverdijk-van Damme

Assistent Fiscale Afdeling
Eveline Klaverdijk is Assistent Fiscale Afdeling. Zij ondersteunt bij belastingzaken. Ook voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Eveline uw persoonlijk aanspreekpunt.
Stefanie van der Voort

Stefanie van der Voort

Medewerker Pensioenen en Leven
Stefanie van der Voort is Medewerker Pensioenen en Leven. Zij helpt klanten met vragen over onder andere pensioenen en overlijdensrisicoverzekeringen. Stefanie is verder uw persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank.
Sandy Rademaker

Sandy Rademaker

Relatiebeheerder
Sandy Rademaker is Relatiebeheerder. Zij is u graag van dienst met al uw vragen op hypotheekgebied. Ook voor vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Sandy uw persoonlijk aanspreekpunt.
Kiki de Wijs

Kiki de Wijs

Administratief Medewerker
Kiki de Wijs is Administratief Medewerker. Voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank kunt u terecht bij Kiki als uw persoonlijk aanspreekpunt.
Erik Dijkstra

Erik Dijkstra

Allround Financieel Specialist
Erik Dijkstra is Allround Financieel Specialist. Hij is Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) en Pensioenadviseur. Hij staat u graag bij met de beste oplossingen op het gebied van hypotheken, pensioen en vermogensopbouw.
Ralf van Dorp

Ralf van Dorp

Hypotheekadviseur
Ralf van Dorp heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij u graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Robert Klik

Robert Klik

Hypothecair Planner
Robert Klik is Hypotheekadviseur en sinds 1992 werkzaam bij Robbe Financiële Raadgevers. Robert helpt u graag bij al uw vragen op hypotheekgebied.
Laurens Willemse

Laurens Willemse

Hypotheekadviseur
Laurens Willemse heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij u graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Paul Robbe

Paul Robbe

Fiscaal / Financieel Adviseur
Paul Robbe staat samen met zijn ouders Frans en Corry aan het roer van het familiebedrijf Robbe Financiële Raadgevers. Hij is Hypotheekadviseur en ondersteunt u graag bij vragen op fiscaal gebied.

De specialisten van Robbe Financiële Raadgevers staan graag voor u klaar om u deskundig te adviseren op verschillende gebieden.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerkadvies op het gebied van hypotheken en financieringen. Wij ontvangen u ook graag op ons kantoor in Oosterhout als u vragen heeft over verzekeringen. Zowel voor advies over particuliere als zakelijke schade- en levensverzekeringen kunt u bij ons terecht.

Ook hebben we specialisten in dienst die u kunnen helpen met uw oudedags- en nabestaandenvoorzieningen. Onze pensioenadviseurs zorgen er samen met u voor dat u ook na uw werkzame leven uw financiële zaken goed geregeld heeft. Vragen over belastingzaken of bedrijfsadministraties kunt u stellen aan onze fiscalisten en administratieconsulenten.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u bovendien uitstekende betaal- en spaarrekeningen aanbieden. Persoonlijke service staat bij ons centraal: u bent geen nummer en krijgt geen callcenter aan de lijn, maar u spreekt direct met een adviseur die u kent. Iemand die uw financiële zaken -onder het genot van een kop koffie- inzichtelijk kan maken.