De omgeving van Robbe Financiële Raadgevers, RegioBank in Oosterhout

Robbe Financiële Raadgevers

De specialisten van Robbe Financiële Raadgevers staan graag voor u klaar om u deskundig te adviseren op verschillende gebieden.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Edwin Schuurbiers

Edwin Schuurbiers

Assurantieadviseur Particulieren
Edwin Schuurbiers is Assurantieadviseur, gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen. Voor vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Edwin graag uw persoonlijke aanspreekpunt.
Astrid den Hartog

Astrid den Hartog

Medewerker Hypotheken
Astrid den Hartog is Medewerker Hypotheken en is u graag van dienst met al uw vragen op hypotheekgebied. Ook voor vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Astrid uw persoonlijk aanspreekpunt.
Jeroen Ziengs

Jeroen Ziengs

Specialist Pensioenen en Leven
Jeroen Ziengs is Specialist Pensioenen en Leven en is u graag van dienst met al uw vragen over lijfrentes en andere pensioenvoorzieningen. Ook voor vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Jeroen uw persoonlijk aanspreekpunt.
Robert Klik

Robert Klik

Hypothecair Planner
Robert Klik is Hypotheekadviseur en sinds 1992 werkzaam bij Robbe Financiële Raadgevers. Robert helpt u graag bij al uw vragen op hypotheekgebied.
Laurens Willemse

Laurens Willemse

Hypotheekadviseur
Laurens Willemse heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij u graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Paul Robbe

Paul Robbe

Fiscaal / Financieel Adviseur
Paul Robbe staat samen met zijn ouders Frans en Corry aan het roer van het familiebedrijf Robbe Financiële Raadgevers. Hij is Hypotheekadviseur en ondersteunt u graag bij vragen op fiscaal gebied.

De specialisten van Robbe Financiële Raadgevers staan graag voor u klaar om u deskundig te adviseren op verschillende gebieden.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerkadvies op het gebied van hypotheken en financieringen. Wij ontvangen u ook graag op ons kantoor in Oosterhout als u vragen heeft over verzekeringen. Zowel voor advies over particuliere als zakelijke schade- en levensverzekeringen kunt u bij ons terecht.

Ook hebben we specialisten in dienst die u kunnen helpen met uw oudedags- en nabestaandenvoorzieningen. Onze pensioenadviseurs zorgen er samen met u voor dat u ook na uw werkzame leven uw financiële zaken goed geregeld heeft. Vragen over belastingzaken of bedrijfsadministraties kunt u stellen aan onze fiscalisten en administratieconsulenten.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunnen wij u bovendien uitstekende betaal- en spaarrekeningen aanbieden. Persoonlijke service staat bij ons centraal: u bent geen nummer en krijgt geen callcenter aan de lijn, maar u spreekt direct met een adviseur die u kent. Iemand die uw financiële zaken -onder het genot van een kop koffie- inzichtelijk kan maken.