Van Gogh huis Drenthe - De Vries Makelaardij Veenoord

Sander de Vries Financiële Diensten

Ons kantoor bestaat al meer dan 40 jaar en is gevestigd in het Tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/ Veenoord. Wij zijn een laagdrempelig full-servicekantoor met 3 medewerkers, die je kunnen helpen op het gebied van bankzaken, verzekeringen, onroerend goed en hypotheken. Bij ons hoef je niet te twijfelen om binnen te stappen. We begrijpen goed dat de drempel soms hoog is om ‘moeilijke’ zaken te regelen. Wij helpen je daar heel graag bij.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Sander  de Vries

Sander de Vries

Hypotheekadviseur
Heb je vragen over je hypotheek of wil je geheel vrijblijvend advies, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik werk inmiddels alweer meer dan 15 jaar met veel plezier in het hypotheker vak.
Martine de Vries-Arends

Martine de Vries-Arends

Secretaresse en medewerkster Bankzaken
Manon van der Sleen

Manon van der Sleen

Bankmedewerkster
Esther Wanders

Esther Wanders

Bankmedewerkster

Ondanks het feit dat grote banken zich terugtrekken uit de dorpen en zij de klant liever digitaal bedienen, kun je bij ons -als zelfstandig adviseur van RegioBank- gewoon terecht voor al je vragen, geldopnames en –stortingen. We bemiddelen immers exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Persoonlijk contact en vertrouwen hebben wij hoog in het vaandel staan. Een financieel adviseur in de buurt vinden wij erg belangrijk.

Wil je ook overstappen van bank? Wij helpen je daar graag bij en middels de Overstapservice is dat zo gebeurd. Vervolgens kunnen we bekijken of je ook je andere financiële zaken bij ons wilt regelen. Op deze manier bieden we alle faciliteiten onder één dak aan. Kom eens langs, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden!