De omgeving van De Vries Makelaardij B.V., RegioBank in Veenoord

Sander de Vries Financiele Diensten

Ons kantoor bestaat al meer dan 40 jaar en is gevestigd in het Tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/ Veenoord. Wij zijn een laagdrempelig full-servicekantoor met 3 medewerkers, die u kunnen helpen op het gebied van bankzaken, verzekeringen, onroerend goed en hypotheken. Bij ons hoeft u niet te twijfelen om binnen te stappen. We begrijpen goed dat de drempel soms hoog is om ‘moeilijke’ zaken te regelen. Wij helpen u daar heel graag bij.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Sander  de Vries

Sander de Vries

Hypotheekadviseur
Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u geheel vrijblijvend advies, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik werk inmiddels alweer meer dan 15 jaar met veel plezier in het hypotheker vak.
Martine de Vries-Arends

Martine de Vries-Arends

Secretaresse en medewerkster Bankzaken
Manon van der Sleen

Manon van der Sleen

Bankmedewerkster
Esther Wanders

Esther Wanders

Bankmedewerkster

Ons kantoor bestaat al meer dan 40 jaar en is gevestigd in het Tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/ Veenoord. Wij zijn een laagdrempelig full-servicekantoor met 7 medewerkers, die u kunnen helpen op het gebied van bankzaken, verzekeringen, onroerend goed en hypotheken. Bij ons hoeft u niet te twijfelen om binnen te stappen. We begrijpen goed dat de drempel soms hoog is om ‘moeilijke’ zaken te regelen. Wij helpen u daar heel graag bij.

Ondanks het feit dat grote banken zich terugtrekken uit de dorpen en zij de klant liever digitaal bedienen, kunt u bij ons -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- gewoon terecht voor al uw vragen, geldopnames en –stortingen. We bemiddelen immers exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Persoonlijk contact en vertrouwen hebben wij hoog in het vaandel staan. Een financieel adviseur in de buurt vinden wij erg belangrijk.

Wilt u ook overstappen van bank? Wij helpen u daar graag bij en middels de Overstapservice is dat zo gebeurd. Vervolgens kunnen we bekijken of u ook uw andere financiële zaken bij ons wilt regelen. Op deze manier bieden we alle faciliteiten onder één dak aan. Kom eens langs, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!