De omgeving van Schermer Verzekeringen, RegioBank in Venhuizen

Schermer Verzekeringen

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Chantal Kok

Chantal Kok

Bank- assurantieadviseur en schadebehandelaar
Als u schade hebt is zij het eerste aanspreekpunt. Vanaf schademelden tot ondersteunen van het schadeproces bent u bij Chantal aan het juiste adres. Ook adviseert ze u in bankzaken en particulieren verzekeringen. “Het persoonlijke contact met klanten zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik streef ernaar dat klanten een goed gevoel aan een gesprek overhouden en ben altijd bereid om een stapje extra te doen voor de klant”
Ingrid  Jonkman

Ingrid Jonkman

Administratief medewerker en bank- en assurantieadviseur
Ingrid werkt sinds 2003 bij Schermer Verzekeringen B.V. en verzorgt de polis administratie en de financiële administratie. Ook helpt zij u graag met uw betaal- en spaarproducten.
Charmaine  Kok- Boon

Charmaine Kok- Boon

Bankzaken- en assurantieadviseur
Charmaine is de derde generatie bij Schermer Verzekeringen B.V., werkzaam sinds 2011. Zij gaat graag met u in gesprek over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank en adviseert u over uw schadeverzekeringen.
Bastien  de Jong

Bastien de Jong

Financieel adviseur en Adviseur Zakelijke Verzekeringen
Bastien is onafhankelijk hypotheekspecialist en helpt u graag met uw financiële vraagstukken. Hij is adviseur voor de zakelijk verzekeringen voor ZZP’ers en MKB, waaronder ook arbeidsongeschiktheids- en ziekteverzuimverzekeringen.
Ingrid Kuipers de Vries

Ingrid Kuipers de Vries

Hypotheek assistent

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek.

De adviseurs van Schermer Verzekeringen uit Venhuizen werken op basis van een persoonlijk benadering. Zowel voor particulieren als voor MKB bedrijven en zowel voor startende ondernemers als  freelancers.

Al sinds 1972 staan onze adviseurs voor u klaar in Venhuizen en omstreken. Naast Verzekeringen, regelen wij ook de belastingaangifte voor u in privé. Daarnaast zijn wij sinds 1972 Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Daarom helpen wij u ook met uw bankzaken, als particulier, maar ook zakelijk. Iedereen is bij ons welkom en krijgt persoonlijk advies, ongeacht waar u voor komt.