De omgeving van Smulders Financiële Diensten, RegioBank in Best

Smulders Financiële Diensten

Op 1 januari 1998 zijn we begonnen als FDC hypotheekadviseurs Best. Twee jaar laten nam Ronald Smulders het kantoor over. Sinds januari 2009 werken wij onder de naam Smulders Financiële Diensten. Op 1 april 2012 voegde ook Jan Smulders zich bij ons kantoor en samen met hem de rol van zelfstandig adviseurs van Regiobank. De verhuizing, overname en uitbreiding van het dienstenpakket hebben geleid tot een zeer positieve groei van ons bedrijf. Graag zetten wij dit samen met je voort.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jan Smulders

Jan Smulders

Erkend hypotheek adviseur
Jan beantwoordt al je vragen over uiteenlopende bankzaken. Hij is ook hypotheek- en verzekeringsadviseur. Daardoor kan Jan je over alle financiële zaken een passend advies geven.
Ronald Smulders

Ronald Smulders

Erkend hypotheek adviseur
Ronald is de specialist voor complexe financiële zaken. Ronald gaat graag met je in gesprek om samen tot een adequate oplossing te komen.

Wij zijn je adviseur in de buurt waar je zo binnen kunt lopen, wel zo prettig. Geen poespas maar gewoon een prettig persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Ook voor jebankzaken

Sinds 1 april 2012 mag Smulders Financiële Diensten zich zelfstandig adviseur van RegioBank noemen. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke manier van zaken doen. Bij ons kies je voor een partij waar je altijd even kunt binnenlopen voor een vraag of persoonlijk advies.

Hypotheken

Wij bieden hypotheekadvies op maat die past bij je wensen en je persoonlijke financiële situatie. 

Verzekeringen

Welke verzekeringen heb je nu echt nodig en wat is hierbij de premie met de beste voorwaarden? Wij gaan voor je op zoek naar de beste combinatie.

Je kunt altijd contact opnemen met Smulders Financiële Diensten om een vrijblijvende afspraak in te plannen.