De omgeving van Sollie Financieel Adviseurs, RegioBank in Kampen

Sollie Financieel Adviseurs

Toegankelijk en persoonlijk, dat is Sollie Financieel Adviseurs, je zelfstandig adviseur van RegioBank. Tot je dienst sinds 1994. Bij ons staan je wensen gegarandeerd op de eerste plaats.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

André Sollie

André Sollie

Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
Heleen Winkeler-Witman

Heleen Winkeler-Witman

Adviseur hypotheken en pensioenen
José van der Meer

José van der Meer

Adviseur RegioBank

Toegankelijk

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is gevestigd in Kampen. In eerste instantie waren wij vooral een hypotheekkantoor. Al vrij snel is de dienstverlening uitgebreid met verzekeringsadvies. Acht jaar geleden gingen wij de samenwerking aan met RegioBank. Een perfecte aanvulling op ons bedrijf, omdat we dichtbij onze klanten staan en een laagdrempelig kantoor zijn. Maar ook op onze diensten, omdat we vanaf toen ook exclusief bemiddelden voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank.

Heldere taal

We willen dat ons advies voor iedereen begrijpelijk is. Daarom zorgen we voor een duidelijke uitleg. Een goed advies logisch en begrijpelijk maken: dat vinden wij het mooiste aan ons werk. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.

Gemak staat voorop

Wat maakt ons uniek? De mensen die bij ons werken: vijf klantvriendelijke adviseurs die je op een persoonlijke manier helpen. Wij bieden een compleet pakket aan financiële diensten. Eén aanspreekpunt voor gemak en kundig advies. Kom langs en maak kennis met onze fijne, ongedwongen sfeer.