De omgeving van Stams & Partners, RegioBank in Berlicum (Nb)

Stams & Partners

Wij zijn Stams & Partners. We zitten al 25 jaar op dit gezellige plein in Berlicum. Je kunt bij ons binnenlopen voor bankzaken en hypotheken en overige financiƫle diensten. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank en werken duidelijk en snel. Zo kun je meteen een rekening openen en gaat alles persoonlijk in plaats van via internet. Daarnaast zijn we een goede hulp als je wilt overstappen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Nancy van der Steen

Nancy van der Steen

Ik help je graag met spaar- en betaalrekeningen advies. Tevens werk ik ondersteunend op het gebied van hypotheken en verzekeringen.
Lars van Dijk

Lars van Dijk

Adviseur Bankzaken
Tom Stams

Tom Stams

Directeur
Met veel plezier richt ik me al sinds 1998 op het geven van totaaladviezen op financieel gebied, zoals bijvoorbeeld hypotheken.

Wij zijn een specialist in financiƫle dienstverlening met goede voorwaarden. Zo vinden hypotheekgesprekken vaak thuis plaats, in je vertrouwde omgeving. Wij vinden het geen enkel probleem om langs te komen, bijvoorbeeld als je zelf niet in staat bent om naar ons toe te komen. Het maakt daarbij niet uit of je wat verder weg woont, buiten ons dorp. Tot snel!