De omgeving van Steentjes Makelaars in Groenlo

Steentjes Makelaars

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Karina van den Mosselaar

Karina van den Mosselaar

Wat wil iemand graag; meedenken en daarbij zo goed mogelijk aansluiten met wat wij kunnen bieden. Voor je bankzaken ga ik deze uitdaging graag met je aan. Daarnaast verzorg ik de boekhouding voor al onze kantoren en spits ik me tot bepaalde verzekeringsgebieden. Hierdoor ontstaat een afwisseling in werkzaamheden die heel goed bij mij past. Je kunt mij zowel op ons kantoor in Lichtenvoorde als in Groenlo tegenkomen.
Shirly Damkot

Shirly Damkot

Adviseur bankzaken & verzekeringen
Ik ontzorg graag onze klanten met al hun bankzaken. Onlangs heb ik mijn kennis weten te verbreden op verzekeringsgebied. Zo kan ik onze klanten op een nog breder gebied adviseren. Je kunt mij tegen komen op maandag, woensdag en vrijdag op de kantoren Ruurlo, Lichtenvoorde en Groenlo.
Dave Klein Gunnewiek

Dave klein Gunnewiek

Hypotheekadviseur
Ik ben dagelijks met onze klanten in gesprek. Ik geef ze onafhankelijk advies en help bij het maken van de juiste keuze. Dat, én het persoonlijke contact met de klant, maakt mijn werk zo leuk.
Kim Theissen

Kim Theissen

Register Makelaar Taxateur
Ik behartig de belangen van onze opdrachtgevers en breng de verkopende en kopende partijen samen. Als het lukt om de woning succesvol te kopen of verkopen tot tevredenheid van alle belanghebbenden, geeft dat veel energie.

Steentjes Makelaars in Groenlo

Midden op de markt in Groenlo zit Steentjes Makelaars. Een persoonlijk en betrokken bedrijf, dat veel meer is dan alleen een makelaarskantoor. Hier kun je terecht met al je vragen over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Zo heb je al je financiële zaken onder één dak. Heb je een vraag? Loop gerust binnen voor een kop koffie. We helpen je graag verder.

Van vele markten thuis

De broers Wout en Rik Steentjes bouwden afgelopen jaren een dynamisch en veelzijdig bedrijf op. Inmiddels zijn er vier vestigingen in de Achterhoek, waar de medewerkers onafhankelijk advies geven over verzekeringen en hypotheken. Steentjes is hiervoor niet gebonden aan één bank of geldverstrekker. Daardoor kunnen ze samen met je op zoek naar het meest geschikte verzekerings- of hypotheekproduct.

Betaal- en spaarproducten

Steentjes bemiddelt exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Je kunt bij hen terecht voor al je bankzaken, zoals het openen van een nieuwe betaal- of spaarrekening. Steentjes onderschrijft de waarden waarvoor RegioBank staat: persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. Klanten kunnen altijd vrijblijvend binnenlopen voor een vraag. Groenlo is een kleine plaats, dus de adviseurs van Steentjes kennen iedereen persoonlijk. Het team hecht veel waarde aan persoonlijk contact.