De omgeving van Steentjes Makelaars, RegioBank in Lichtenvoorde

Steentjes Makelaars

Steentjes bouwde in de loop der jaren een dynamisch en veelzijdig team op, van vele markten thuis. We gaan prat op onze Achterhoekse manier van denken, die je in al onze geledingen terugvindt. Inmiddels bieden wij verschillende diensten aan. Wij zijn makelaar, maar je kunt ook bij ons terecht voor je verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Alles onder een dak dus! Je vindt ons in Lichtenvoorde.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Femke Harbers

Femke Harbers

Het mooiste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact. Wij nemen alle tijd voor je en geen vraag is voor ons te gek. Samen vinden wij een passend product bij jouw wensen.
Karina van den Mosselaar

Karina van den Mosselaar

Wat wil iemand graag; meedenken en daarbij zo goed mogelijk aansluiten met wat wij kunnen bieden. Voor je bankzaken ga ik deze uitdaging graag met je aan. Daarnaast verzorg ik de boekhouding voor al onze kantoren en spits ik me tot bepaalde verzekeringsgebieden. Hierdoor ontstaat een afwisseling in werkzaamheden die heel goed bij mij past. Je kunt mij zowel op ons kantoor in Lichtenvoorde als in Groenlo tegenkomen.
Shirly Damkot

Shirly Damkot

Adviseur bankzaken & verzekeringen
Ik ontzorg graag onze klanten met al hun bankzaken. Onlangs heb ik mijn kennis weten te verbreden op verzekeringsgebied. Zo kan ik onze klanten op een nog breder gebied adviseren. Je kunt mij tegen komen op maandag, woensdag en vrijdag op de kantoren Ruurlo, Lichtenvoorde en Groenlo.
Bart Berenschot

Bart Berenschot

Erkend Financieel (Hypotheek) Adviseur
Bart vult ons team aan als Erkend Financieel (Hypotheek) Adviseur. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en is samen met binnendienst-collega Suzan Jurjus je aanspreekpunt voor hypotheekvraagstukken.
Christel Groot Zevert

Christel Groot Zevert

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Een onafhankelijk advies kunnen geven in een persoonlijk gesprek ervaar ik als een meerwaarde van ons kantoor. Een schade snel en correct afwikkelen daar ga ik helemaal voor! Klanten die tevreden naar buiten lopen maken mij als adviseur gelukkig.

Samen vinden we jouw (t)huis

Onze makelaardij bemiddelt bij aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook maken wij onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier; persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Je belang staat voorop. Samen we vinden we jouw (t)huis.

Breed scala aan mogelijkheden

Tevens zijn wij onafhankelijk adviseur in verzekeringen en hypotheken. Wij zijn hiervoor niet gebonden aan één bank of geldverstrekker. Daardoor kunnen we samen met je op zoek gaan naar het voor jou meest geschikte verzekerings- of hypotheekproduct. Daarbij bekijken we met je een breed scala aan mogelijkheden bij een groot aantal aanbieders.

Inventariseren, analyseren en adviseren is ons dagelijks werk. Hierbij is ook goed vergelijken erg belangrijk, want in de praktijk blijkt dat verzekeringsmaatschappijen onderling enorm verschillen. Niet alleen qua premies en voorwaarden, maar ook in hun manier van werken. Niets is vervelender dan dat een verzekering niet uitkeert wanneer je schade hebt geleden. Wij zorgen ervoor dat je alleen datgene verzekert wat echt nodig is.

Onze kracht

Als zelfstandig adviseur van RegioBank onderschrijven wij waar de RegioBank voor staat: persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. We kiezen ervoor om je op deze manier te bedienen. In de buurt en met jou als klant centraal. Bovendien bieden wij alles onder één dak; makkelijker kan het niet!

We verwelkomen je graag in ons kantoor in Lichtenvoorde!