De omgeving van Steentjes Makelaars Ruurlo

Steentjes Makelaars

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jeanine van Schepen

Jeanine van Schepen

Leidinggevende adviseurs bankzaken/Hypotheekadviseur en Adviseur Bankzaken
Shirly Damkot

Shirly Damkot

Adviseur bankzaken & verzekeringen
Ik ontzorg graag onze klanten met al hun bankzaken. Onlangs heb ik mijn kennis weten te verbreden op verzekeringsgebied. Zo kan ik onze klanten op een nog breder gebied adviseren. Je kunt mij tegen komen op maandag, woensdag en vrijdag op de kantoren Ruurlo, Lichtenvoorde en Groenlo.
Henrieke Kamperman

Henrieke Kamperman

Adviseur bankzaken
Ine Wolterink

Ine Wolterink

Adviseur bankzaken
Linda Wezinkhof

Linda Wezinkhof

Adviseur particuliere verzekeringen en Adviseur bankzaken
Dinie Stegeman

Dinie Stegeman

Adviseur bankzaken

Steentjes nu ook in Ruurlo

Per 1 februari 2019 hebben wij (met terugwerkende kracht tot 1 januari) kantoor Schroer in Ruurlo overgenomen. Wij zijn een allround financieel advieskantoor (alles onder één dak, makelaardij, verzekeringen, hypotheken, pensioenen en RegioBank) met 4 vestigingen in de Achterhoek, te weten in Lichtenvoorde, Groenlo, Eibergen en nu ook Ruurlo. Groei is voor ons een manier om onze medewerkers carrierekansen te bieden, bovendien zorgt de instroom van nieuwe medewerkers voor nieuwe inzichten.

Met onze 27 medewerkers proberen wij een laagdrempelig kantoor met een hoog kwaliteitsniveau te zijn. We zijn met al onze vier kantoren midden in het centrum gevestigd, de klanten komen vooral naar ons toe voor advies. In de plaatsen waar we gevestigd zijn maken onze medewerkers deel uit van de plaatselijke gemeenschap, het verenigingsleven etc..

Het kantoor in Ruurlo heeft kasfunctie, hetgeen wat nieuw en leerzaam voor ons is. Daarnaast is het voor ons een uitdaging om ook in Ruurlo verzekeringen aan te gaan bieden. De kwaliteit en service die Jos en Hermien Schroer altijd geleverd hebben willen we daarbij vasthouden.

Ons nieuwe kantoor in Ruurlo wordt aangestuurd door Jeanine van Schepen die zelf als hypotheekadviseur op het kantoor werkzaam zal zijn. Zij is afkomstig van onze binnendienst hypotheken en maakt nu de stap naar hypotheekadviseur. Daarnaast blijven de bestaande RegioBank-medewerkers Dinie Stegeman, Henrike Kamperman en Ine Wolterink deel uitmaken van ons team. Linda Wezinkhof, die voorheen werkzaam was op het plaatselijke Univé-kantoor, is aangetrokken als verzekeringsadviseur voor Ruurlo.