De omgeving van Stellema Verzekeringen, RegioBank in Kollum

Stellema

Stellema in Kollum bestaat al sinds 1972. Ooit begonnen als een familiebedrijf en die warme sfeer heerst er nu nog. De naam zegt iets anders, maar buiten verzekeringen doen we nog veel meer voor je. Ook met vragen over je hypotheek of pensioen kun je namelijk bij ons terecht. Ook zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij bieden al hun producten met een goed gevoel aan. Wij geloven echt in deze bank die dichtbij en vertrouwd is.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Klaas Jan  Stellema

Klaas Jan Stellema

Eigenaar
Ik ben één van de twee eigenaren van Stellema. Mijn doel is klanten volledig te ontzorgen en hun financiële zaken goed te regelen. De klant kan achteroverleunen, wij maken het in orde.
Hendrik Kamstra

Hendrik Kamstra

Hypotheek adviseur/financieel planner
Een huis kopen is meer dan een hypotheek afsluiten. Wij weten dat als geen ander. Ik attendeer klanten ook op de risico´s, op gebieden zoals bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.
Lina Bouma

Lina Bouma

Financieel adviseur
Bauke Jan de Vries

Bauke Jan de Vries

Financieel adviseur
Merel Lelieveld

Merel Lelieveld

Financieel adviseur

Team

Er werken bij Stellema enkel enthousiaste en professionele medewerkers, die altijd klaar staan voor de klanten. Hierdoor zijn we een begrip in de regio. Ieder teamlid zorgt ervoor dat je de tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt. Of het nu om een grote zaak of een kleine vraag gaat. Daar maken wij geen onderscheid in.

Toekomst

We durven te stellen dat wij qua prijs en service bereid zijn om heel ver te gaan voor onze klanten! Met onze persoonlijke benadering kunnen we je een goed advies en een gedegen service bieden. Dat doen we al jaren en daar gaan we nog jaren mee door!