Succes Financiele Diensten-Adviseurachtergrond

Succes Financiële Diensten B.V.

Hier bent u aan het juiste adres voor professioneel en onafhankelijk advies over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Ook voor het regelen van uw bankzaken kunt u gewoon even binnenlopen. Deze Zelfstandig Adviseur bemiddelt exclusief in de betaal- en spaarproducten van Regiobank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Lucienne van Ruitenbeek

Lucienne van Ruitenbeek

Saskia de Goede

Saskia de Goede

Lysanne Hartogsveld

Lysanne Hartogsveld

Ingeborg Vissers

Ingeborg Vissers

Hendrik-Jan Rinkel

Hendrik-Jan Rinkel

Allard Posthuma

Allard Posthuma

Als thuiskomen

Het doel van Succes Financiële Diensten is duidelijk: ze willen een laagdrempelige buurtbank zijn. En dat voelt u gelijk aan de gemoedelijke sfeer als u het hoekpand binnenstapt. Een simpel kopje koffie krijgt u hier niet, ze hebben een volledige koffiecorner voor u ingericht. De adviseurs vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt, want zo is een persoonlijk gesprek makkelijker gevoerd. Ook als het even wat minder gaat.

Het volledige verhaal

Terwijl veel fysieke banken verdwijnen en klanten steeds vaker als nummertje worden behandeld, blijft Succes Financiële Diensten voor u klaarstaan. De adviseurs nemen de tijd en zijn nieuwsgierig naar uw persoonlijke verhaal. Alleen dan kunnen ze dat stapje extra zetten. Ze kijken naar het volledige plaatje, denken met u mee en geven advies dat volledig aansluit op uw financiële situatie.

Voor Leusden, door Leusden

Het kleine team komt uit de regio en heeft hart voor het dorp. Dat blijkt ook uit hun bijdrage aan verschillende lokale initiatieven. Zo is het kantoor onder andere hoofdsponsor van het schoolvoetbal en geven de adviseurs les op school om kinderen geldbewust te maken. De adviseurs zijn dus niet alleen behulpzaam in bankzaken, maar óók begaan met de buurt.